Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Despre mine

Despre mine

avatar Îmi este destul de greu să scriu despre mine, cea care scrie articolele pe acest blog, dar voi încerca. Deși nu am avut o pagină gen ,,despre mine” pe blog nu consider că am scris sub anonimat deși când mi-am făcut primul blog pe blogspot.com (în 2009) așa am început. Am considerat că trebuie să existe o linie clar definită între viața reală și virtuală, dar de atunci a trecut mult timp și mi-am dat seama că nu am de ce să mă ascund. Mult timp am folosit userul Gmxul dar am renunțat de ceva timp la cesta și prefer să postez articolele sau să comentez cu numele meu real, Mihaela.

De aproape 20 de ani locuiesc în orașul Deva (județul Hunedoara) dar m-am născut și am crescut în Gorj. Sunt căsătorită (Jean), am un băiat (Alexandru) de 21 ani de care sunt foarte mândră. Lucrez în sistemul bugetar din anul 1998 și îmi place ceea ce fac, cu toate că am o muncă foarte stresantă și obositoare.

Sunt născută în zodia scorpionului și acest lucru spune multe despre mine. Îmi plac oamenii dar cu toate acestea mă împrietenesc foarte greu cu cineva. Sunt genul care iartă dar nu uită și care poate aștepta mult timp pentru a răspunde cu aceeași monedă persoanei care mi-a făcut rău și asta pentru că nu sunt genul care odată ce a primit o palmă pe un obraz îl oferă și pe celalalt pentru a primi același tratament.

Despre blog

Blogul meu nu este unul de nișă, ci personal, așa că scriu despre orice îmi place și cred că merită atenția: povești dar și întâmplări adevărate, muzică, glume și rareori politică. Sloganul blogului este „Totul este posibil, chiar și imposibilul” și îmi place foarte mult pentru că mă caracterizează într-o mare măsură. Întotdeauna am mers pe ideea că dacă cineva poate face un anumit lucru pot și eu. Niciodată nu am spus eu nu pot, este prea greu, sau este peste nivelul meu de înțelegere așa că nici nu are rost să încerc.

8 comments

  1. Bine te-am gasit. In mediul online, firesete!:) Ai un blog deosebit, imi place…cum scrii! Spor la scris si Bafta multa in continuare!

  2. nu prea pari genul dinte pentru dinte

  3. placut… si interesant.. multumesc

  4. Mihaela Cornoiu

    Multumesc mult!!

  5. Este frumos cand faci ceva din pasiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.