Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cum să întâmpini primăvara lui 2019

Cum să întâmpini primăvara lui 2019

Cum să întâmpini primăvara lui 2019

Înainte să te grăbești să-ți împachetezi toate hainele de iarnă și să te pregătești pentru cele de primăvară, ține totuși cont că luna Martie nu va fii cu mult mai miloasă decât Februarie. Dimineți înzăpezite și după-amiezi însorite, uscate sunt oarecum specificul noului an, așa că, va trebui totuși să fii mai hotărâtă decât vremea de afară în ceea ce privește felul în care o vei întâmpina.

Nu renunța încă la botine, se potrivesc mai bine decât crezi

Dacă pantofii cu cu toc sunt puțin prea mult momentan, o pereche de botine sunt acel compromis dintre casual și elegant. Ai șanse foarte mari să le poți potrivi la o pereche de blugi, fie negrii sau albaștrii, sau chiar și cu o fustă vărgată și o jacketă denim.

Poți să porți botinele primăvara într-o groază de combinații, ca de exemplu:

  • Botine, cu o pereche de shorts cu motive florale, un tricou alb și un blazer roșiatic
  • Botine asortate o fustă vărgată, un tricou gri, o jacketă denim și un colier strălucitor pentru a adăuga accente ținutei tale
  • Botine împreună cu o roche simplă neagră

Acestea sunt doar câteva idei de outfit pe care le poți încerca în aventura ta de a cucerii prima lună a primăverii și desigur, poți să-ți lași imaginația să completeze restul.

Ridică ștacheta dar și carâmbul

Nu există un timp mai bun pentru cizmele lungi decât primăvara. Faptul că se potrivesc atât de bine cu fuste sau rochii, vor face ca picioarele tale să arate demențial fără să sugereze ceva vulgar. Pur și simplu este incredibil cât de sexy poate deveni o ținută dacă adaugi o astfel de piesă vestimentară.

Helăncile și fustele de piele se potrivesc excelent pentru acest sezon, iar atunci când le asortezi cu o pereche de cizme și dresuri, totul arată pur și simplu… ideal. Nu este nevoie să-ți faci griji cu privire la ce tip de cizmă să alegi, doar să ai în vedere ce tip de picior ai, pentru că ar fi păcat să te îndrăgostești de așa încălțăminte, dar relația dintre voi să fie un abuzivă, unde te alegi cu răni, beșici și umflături.

Cât despre jeanși și colanți sau leggins, acest aspect este cu dus-întors, deoarece rareori poți potrivi elemente dintr-o ținută casual cu ceva ce instigă la luxury. Tocmai de aceea, încearcă să eviți să porți cizmele lungi cu altceva înafară de rochii sau fuste.

În cele din urmă, botinele și cizmele de damă sunt doar o piesă din arsenalul pe care îl ai la dispoziție atunci când vrei să pășești în noul sezon. Într-un fel sau altul, acestea reprezintă două fețe ale aceleiași monede, unde botinele se potrivesc unor anumit contexte, iar cizmele denotă un aer mai sofisticat care tinde spre inabordabil.

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Mi-a placut articolul, multumesc pentru postare si pentru link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.