Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Lucrezi și te distrezi în programele work and travel USA

Lucrezi și te distrezi în programele work and travel USA

Dacă până acum ți-ai dorit să ajungi peste ocean, în America, dar nu ai avut cum, ai șansa să petreci acolo mai bine de trei luni pe perioada verii. Sună bine? Programele de tip work and travel USA reprezintă o oportunitate pentru toți cei care vor să călatoreasa în SUA și să lucreze, câștigând bani pentru finanțarea unor viitoare studii, de ce nu.

Programul care te trimite în America este unul de schimb cultural, se adresează studenților, masteranzilor sau doctoranzilor, poți să vizitezi țara o lună, poți lucra în turism pentru a avea și de cheltuială în această țară atât de ofertantă.

Locurile de muncă sunt bine plătite, orice tânar care alege să plece în programul work and travel USA are și asigurare medicală, bilete de avion la tarife bune, full refund în caz de refuz viză, schimbare gratuită.

Pe toată perioada acestei experiențe inedite se asigură asistența în România și SUA, în țara toată lumea participa la sesiuni de informare înainte de plecare. Consulțantii firmelor care se ocupă de organizarea acestor programe pun la dispoziție asistență în găsirea celei mai bune rute, în achiziționarea biletelor de tren, de autobuz către destinația finală, dar și în aranjarea transportului din Washington sau New York către Ocean City.

Pe lângă munca într-un domeniu foarte ofertant, cum e cel al turismului, tinerii pot să experimenteze viața americană, poți cunoaște lume multă, își pot face relații, pot să se distreze în timpul liber în stil american.

Un astfel de program este util și pentru cei care vor să își aleagă un alt domeniu în care ar dori să lucreze, poate în turism, pot învăța totul de la profesioniști și își pot începe o carieră de succes acolo, mai târziu, după terminarea studiilor.

Pe de altă parte programele work and travel sunt perfecte pentru cei care vor să încerce și altceva decât litoralul pe timpul verii. Ei pot să își depașească limitele și să se integreze, chiar și pentru trei luni și ceva, într-o cultură total diferită de a noastră și de cea europeană.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.