Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Top 5 articole vestimentare bărbătești ce nu ar trebui să îți lipsească din garderobă

Top 5 articole vestimentare bărbătești ce nu ar trebui să îți lipsească din garderobă

Există două tipuri de bărbați pe lumea asta: cei care pun mare preț pe modul în care arată, și cei cărora le pasă mai puțin. Indiferent în ce categorie te încadrezi, suntem siguri că nu îți place să pierzi timp prețios în fața dulapului gândindu-te cu ce te vei îmbrăca azi. Din fericire, garderoba bărbătească poate fi foarte versatilă dacă alegi articolele vestimentare bărbătești care se potrivesc în mai multe cadre sociale fără a fi considerate inadecvate sau deplasate. Iată ce haine trebuie să ai în garderobă ca să faci mereu o impresie bună.

Care sunt cele mai versatile articole vestimentare bărbătești?

  • Cămașa albastru deschis

Cea mai versatilă cămașă, chiar mai simplu de purtat decât cămașa albă care este un simbol al garderobei bărbătești, este cămașa cu guler cu nasturi în culoarea albastru deschis.

Motivul pentru care sunt atât de versatile este faptul că se află la granița dintre elegant, casual și sport. De fapt, acest tip de cămașă are la bază tricoul Polo folosit în activitățile sportive, și este încă socotit ca un articol vestimentar sport. Poate fi purtată cu o cravată pentru ocazii mai formale, sau poate fi purtată cu nasturii de sus desfăcuți, în cazul unui cadru casual.

Sugestia stiliștilor este să cauți o astfel de culoare dintr-un bumbac ușor, dar care să nu aibă un aspect foarte pretențios. Țesăturile mai puțin rafinate, tind să reziste mai mult și se încadrează mai ușor în diverse stiluri vestimentare. Găsești o astfel de cămașă pe Bigotti.ro.

  • Sacou închis la culoare

Sacoul este cea mai bună alegere pentru situațiile în care un costum ar fi prea mult, iar faptul de a apărea doar în cămașă ar fi prea casual. Totuși, dacă vrei o piesă versatilă, evită culorile prea închise și negru. Acestea sunt prea formale pentru a putea fi adecvate în orice situație. Bleumarin, gri cărbune sau maro închis sunt variantele cele mai bune pentru un astfel de sacou.

O variantă acceptată în majoritatea situațiilor semi-formale este aceea de a combina un sacou bleumarin sau gri închis cu o cămașă albastru deschis, jeansi și o pereche de cizme. E genul de haină pe care să o ai în mașină în caz de nevoie.

  • Blugi închiși la culoare

Pentru un outfit versatil, ai nevoie de o pereche de pantaloni care nu sunt sensibili la murdărire. Alege o pereche de blugi drepți, cu o culoare închisă, dar uniformă. Nu vrei să pară pre-spălați.

Jeanșii de culoare deschisă sunt potriviți pentru ocaziile mai relaxate, în timp ce o pereche de blugi într-o culoare închisă conferă un aspect profesionist. Este o idee bună să alegi o pereche mai scumpă, dar de calitate superioară, deoarece este un articol vestimentar pe care îl vei purta foarte des. Pentru ca look-ul să fie unitar, evită să porți jeanși cu teniși, și alege în loc o pereche de cizme din piele.

  • O pereche de cizme maro închis

Vremea imprevizibilă este încă un motiv pentru care hainele versatile nu ar trebui să îți lipsească. Dacă va începe ploaia pe neașteptate, ai nevoie ca picioarele tale să fie protejate, dar să arate bine în continuare. Cizmele din piele se potrivesc bine atât cu o pereche de jeanși cât și la un costum.

Culoarea maro închis este mai versatilă decât negru. Cizmele maro pot fi combinate mai ușor cu diferite culori, fără a crea un efect prea sobru sau monoton.

  • Ceasul cu curea din piele

Accesoriul de bază pentru un bărbat este ceasul. Din varietatea de modele din care ai de ales, faptul de a te rezuma la ceva clasic poate fi cea mai bună decizie stilistică. Ceasul cu curea din piele poate fi purtat oriunde, la o întâlnire de afaceri sau pe o plajă în vacanță. Este de preferat să alegi o curea maro, deoarece poate fi combinată cu orice, iar pielea conferă un aspect mai relaxat și mai stilat decât metalul.

Cu aceste cinci elemente vestimentare poți să faci o impresie bună în majoritatea cadrelor sociale în care vei fi implicat. Dacă ceva îți lipsește, acum este timpul să faci demersurile necesare pentru a-ți procura tot ce ai nevoie pentru a arăta bine în orice situație.

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.