Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cine mi-a salvat covorul maltratat

Cine mi-a salvat covorul maltratat

Când ai un copil, casa ți-e plină si nu îți pasă de petele de pe covor, de faptul că dă autografe pe pereți și că trage hainele din dulap, cu toate că sunt călcate și se preface că le spală manual, boțindu-le. Fie că recunoaștem, fie că nu, copiii fac legea în casele noastre și sfârșim a face mereu pe voia lor.

De fapt, chiar și atunci când fac lucruri rele nu sunt vinovați. De pildă, cel mic m-a vazut pe mine frământand painea și a luat faina, uleiul și drojdia și s-a asezat să frământe painea pe covor, când noi ne-am imaginat că doarme în camera lui, fiindcă era liniște. Am înțeles târziu cât de amenințătoare este liniștea. Un sfert de covor și masuța lui de frămantat erau compromise, deși toată lumea care venea la noi îl admira.

Eram supărați și am zâmbit numai când el ne-a „tăiat” o bucată de paine framantată și coapta pentru noi. Cum să îl cerți, când el lucrase după model dar în locul gresit și cu multă dragoste?

După ce s-a dus la culcare, am căutat pe internet firma curatat covoare. Nu aveam multe așteptări, dar la câti bani dăduseram pe covor se merita sa încercăm. Am vorbit la telefon a doua zi și le-am explicat despre ce este vorba. Ne așteptam la un refuz și l-am fi înțeles, dar am fixat împreună data la care specialiștii veneau la noi să ne facă rapid covorul ca nou.

Ne-au prezentat pe rand tehnologia curățării cu aburi și cea pe baza principiului injecție-extracție, dar până la dovada vizuală am fost ca Toma Necrediciosul. Prima impresie placută a fost în legătură cu promptitudinea lor. Au sosit exact la timp, pregătiți să se apuce de muncă. Nu ne-au cerut absolut nimic, nici recipiente, nici cârpe, aveau tot ce le trebuie și mai mult, responsabilitate.

Ne-am retras și i-am lasat să lucreze, nu doream să îi deranjam. Dupa 20 de minute, am fost chemați sa luam în primire covorul curat 100% . Era ca nou, iar petele de ulei disparuseră definitiv. Am salvat covorul cu un preț onest, raportat la costul aparaturii și consumabilelor care necesită amortizare în timp.

Văzând ce servicii de calitate ne-au oferit, am întrebat la ce se mai pricep. Ne-au spus că execută operațiuni complexe de curățare a tapiteriilor auto, a tapițeriilor și saltelelor din casă, repede și bine. Din seara aceea am devenit parteneri care au un scop comun: păstrarea curățeniei din casă și a unui mediu fară microbi. Nu avem nevoie de praf, de bacterii, de resturi alimentare și de acarieni! Ei trebuie să ne ajute să izgonim microorganismele nocive din saltele și fotolii ca sa ne păstrăm sănatatea.

Cel mic a fost fascinat de modul în care echipa a reușit să curețe toate petele facute de el: de plastilină, de ciocolata și de suc. Văzand cât de mult au muncit, de atunci el a devenit mult mai responsabil.

Daca aveți un covor căruia nu îi mai dați șanse ca poate fi scos la lumină, apelați la ei și va deveni ca nou! Totul este să faceți programarea din timp deoarece  sunt foarte solicitați!

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.