Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Jocurile Friv -ideale pentru copiI

Jocurile Friv -ideale pentru copiI

De când s-a instalat frigul, fetița mea nu prea mai iese să se joace afară. Desigur, o plimbare zilnică facem, dar nu mai are unde și cum să zburde în voie , cât e ziua de lungă și să se bucure de căldura de afară. Așa că mare parte din activitatea ei are loc în casă. Deoarece locuim în afara orașului și suntem puțin izolați de restul lumii, nici la capitolul prieteni de joacă nu stăm prea bine. Sunt foarte puțini copii în zonă și aceștia nu prea socializează așa cum mi-aș dori eu pentru micuța mea. Este necesar , deci, să inventez sau să găsesc zilnic activități diferite.

După ce o luam de la școala, încercam sa îi ofer tot felul de jocuri, însa ideile se epuizau repede. Copiii din ziua de azi nu mai sunt precum cei de acum 20 de ani. Vor mereu lucruri noi și cât mai multă diversitate. Vorbind cu o prietenă, aceasta mi-a pus ca și ea avea aceeași problemă cu fiul ei, însă acum au descpoerit niște jocuri pe care cel mic le joacă cu plăcere.

Inițial, când am auzit de jocuri pe calculator i-am spus ca nici nu mă gandesc. Auzisem că jocurile acestea sunt neindicate pentru copii. Atunci prietena mea m-a liniștit și mi-a spus că ea a descoperit site-ul hepy.ro. Jocurile de aici sunt perfecte pentru copii de vârste diferite, au o grafică ușoara, placută și nu sunt deloc violente sau neindicate pentru cei mici. Mi-a zis ca ea obișnuieste să ii dea celui mic jocuri friv de pe site, pe care mi le recomandă și mie.

După ce am terminat de discutat cu prietena mea, am intrat, curioasă, pe internet și am căutat site-ul hepy.ro. Am fost mai mult decât surprinsă să vad că pe site sunt peste 3000 de jocuri, extraordinar de simpatice, cu personajele preferate ale copiilor. Au jocuri cu Ana și Elsa, cu Tom și Jerry, Barbie, Dora, ponei, mașini, fotbal și așa mai departe. Nu știam ce joc să îi aleg fetiței pentru că erau atât de multe încât, cu siguranță, i-ar fi pălcut toate. Într-un final, am hotărat să îi arăt unul din jocurile cu Elsa și Ana, acestea fiind printesele ei preferate. Nu vă pot spune cât de fericită a fost să descopere așa ceva.

Din acel moment, nu mi-a mai spus că se plictisește și eu am fost încantată că i-am găsit fetiței mele o distractie plăcuta, amuzantă, captivantă și gratuită, pentru că hepy.ro este un site unde nu trebuie să platești pentru frumoasele jocuri.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.