Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Importanța hidratării corecte a pielii feței

Importanța hidratării corecte a pielii feței

Tenul tău este o barieră foarte bună, dar nu atât de rezistentă, împotriva deshidratării, a infecţiilor, a temperaturilor extreme. Îngrijirea tenului este obligatorie în orice perioadă a anului, se poate face foarte simplu cu o cremă de faţă cu ingrediente naturale, cu diverse uleiuri, geluri, balsamuri.

Este important să avem un ten foarte bine hidratat pentru a preveni deteriorarea sa în timp, pentru a arăta bine de fiecare dată și a avea o piele hrănită și perfectă în orice context. Un ten hidratat ajuta enorm la transportul nutrienţilor către celule, la menţinerea sănătății și frumuseţii pielii mai mult timp, indiferent de vârstă.

Ce alte beneficii ne aduce hidratarea corectă a tenului cu o cremă de faţă? Viața fibrelor de colagen este prelungită, pielea va fi mai elastică și mai fermă, ridurile adânci nu vor mai apărea așa de ușor.

Hidratarea tenului cu o cremă de faţă bună poate însemna și o îngrijire mai ușoară ulterioară aplicării cremelor, un ten mai ușor de aranjat și de menţinut într-o formă cât mai bună.

Cremele pentru faţă, cea mai simplă metodă de hidratare în profunzime a pielii tenului nostru

Pentru o hidratare cât mai eficiența se recomandă utilizarea unor creme naturale, cu ingrediente de calitate, îmbogăţite cu substanţe active pure și concentrate. O cremă de faţă bună sau o cremă hidratantă pentru faţă revitalizează celulele pielii și potejeaza tenul şi de factorii externi.

Factorii de procţie solară din compoziţia produselor din categoria crema hidratantă pentru faţă contribuie la prevenirea apariţie ridurilor și încetinesc procesul de îmbătrânire, lasând pielea mătăsoasă și netedă, mai luminoasă.

În alegerea unor creme pentru faţă trebuie să țineți cont și de brandul producător, de ce ingrediente conţin, ce efecte au ele asupra tenului și cât de bine pot hrăni în profunzime pielea. De asemenea e bine să ne orientăm către creme pentru faţă cât mai simple, fără conservanţi sau substanţe care ne-ar putea face rău, o cremă naturală pentru faţă fiind mult mai eficientă decât una plină de chimicale.

De fiecare dată se recomandă citirea etichetelor de la orice cremă naturală pentru faţă pentru a depista orice „intruşi” care ar putea dăuna hrănirii naturale a pielii sensibile a tenului nostru.

Cremele de faţă au preţuri bune, se găsesc peste tot în magazinele online și offline, au diverse substanţe active foarte puternice, nu e nevoie să fie aplicate într-un strat foarte gros pentru a-și face efectul dorit, de hrănire în profunzime.

Firmele care le produc au grijă să le testeze și să aleagă cele mai bune ingrediente pentru creme ideale pentru un ten mai frumos și mai sănătos.

Creme hidratante pentru ten, cu ingrediente de origine naturală, la cele mai bune preţuri

GEROCOSSEN oferă doamnelor și domnişoarelor creme hidratante cu ingrediente de origine naturală, cu ingrediente atent alese pentru o îngrijire premium a tenului și efecte cât mai puternice la nivelul pielii, vizibile. În gama de creme pentru hidratare disponibilă pe site veți găsi creme pentru ten normal și mixt, uscat, pentru toate tipurile de păr, creme pentru utilizare zilnică, pentru toate categoriile de vârste, de la 20+ la 55+.

Cremele hidratante de la GEROCOSSEN revitalizează rapid celulele pielii, previn apariţia ridurilor, procesul de îmbătrânire e încetinit, radiațiile UV nu mai fac atât rău tenului. În urma folosirii cremelor pielea tenului va deveni mai netedă și mai lucioasă, căpătând un aspect mult mai plăcut.

Produsele din această categorie nu au parabeni, nu au parafine, textura lor e ușoară, pielea rămânând hidratată un timp îndelungat. GEROCOSSEN asigură livrare gratuită pentru comenzi peste 75 de lei, suport telefonic permanent, fiecare produs are în pagina sa informații complete și relevante pentru a ști de fiecare dată ce cumpăraţi.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.