Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Stejarul rămâne cel mai bun aliat al unei case

Stejarul rămâne cel mai bun aliat al unei case

Profitând de zilele calde de vară am decis că pot face câteva lucrări de renovare fară să am surprize neplacute precum umezeala sau alți factori care să contribuie la umflarea lemnului sau să impiedice vopseaua lavabilă să se usuce. Printre planurile de renovare, principalul obiectiv era schimbatul parchetului, deoarece se învechise și aveam nevoie de ceva cu totul nou.

Am accesat site-ul Parchetpeviata.ro, deoarece am auzit că deține produse de foarte înaltă calitate, la prețuri convenabile. Deși lista de produse este foarte mare, eu am ales un produs care să mă avantajeze ca durată în timp și din punct de vedere financiar.

Am ales să cumpăr un model de parchet tripustratificat, deoarece acest tip oferă o rezistență mai mare, iar utilizatorul se poate bucura de o utilizare îndelungată a parchetului având, o granție de 30 de ani.

Modelul de parchet triplustratificat Stejar Jupiter 3S a fost alegerea cea mai bună, având în vedere prețul și culoarea. Parchetul Stejar Jupiter 3S este fabricat din stejar, un lemn foarte apreciat în domeniul cosntrucțiilor din lemn, are o grosime de 3,5 mm ce asigură o folosire îndelungată fără ca zgârieturile să afecteze aspectul parchetului. Finisajul este realizat cu ulei UV iar montarea acestui tip de parchet se realizează folosind adeziv sau flotant.

A fost foarte ușor să montez parchetul, luându-mi doar 2 zile, deoarece am făcut totul de unul singur. Parchetul Stejar Jupiter 3S este ușor de curătat, iar finisajul său cu ulei UV împiedică chiar și urmele de creion, facute de cei mici, să rămână.

Recomand cu toată încrederea acest produs, deoarece a fost foarte avantajos din punct de vedere financiar, iar calitatea acestuia este foarte bună. Parchetpeviata.ro vine cu produse de lux, aduncând brand-uri renumite în domeniul parchetului. Parchetul triplustratificat Stejar Jupier 3S este alegerea cea mai bună pentru cei care își doresc ca locuința lor să capete un aspect nou și mai durabil.

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Multumesc pentru sfaturi si pentru link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.