Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Lenjerii bumbac 100 % – vedetele magazinului Patulmeu.ro

Lenjerii bumbac 100 % – vedetele magazinului Patulmeu.ro

Magazinul Patulmeu.ro este cel mai aprovizionat magazin online de lenjerie și campion la cifra afacerilor la vânzările de profil din România. Nu este de mirare că din punct de vedere economic stă foarte bine fiindcă are lenjerii bumbac 100% și seturi pufoase cocolino care fac noptile liniștite și somnul odihnitor.

Viziunea acestui distribuitor este foarte interesantă și are în vedere:

 • educarea consumatorilor în vederea alegerii celor mai bune lenjerii. Se merge pe conștientizarea asupra efectului direct pe care acestea îl au asupra sănătății organismului. Lipsa somnului provoacă disfuncții grave, determinând îmbolnăvirea generala a organismului, sistemele și aparatele sale cad rând pe rând, dacă insomniile sunt repetate și sunt dublate de alergii determinate de lenjerii de calitate indoielnica.
 • bumbacul, care este vedeta metrajelor potrivite pentru lenjerii apare sub mai multe forme ca beneficiarul dependent total de acest material sa aiba posibilitatea de a alege. Exista bumbac creponat, satinat, dublu satinat, superior satinat, imprimat 3 d si mai nou imprimat 5 d. La categoria produse de lux exista bumbac 100% satin Delux si bumbac 100% fibra poplin.
 • fidelizarea clientilor vechi si atragerea de noi clienti atat prin calitatea produselor si promptitudinea operatorilor care consiliaza gratuit si proceseaza comenzile, cat si atragerea de noi clienti prin aceleasi strategii. Cine poate ramane fara reactie la vederea frumoaselor lenjerii din bumbac 3 d, la textura matasoasa a lenjeriilor cocolino sau la ofertele speciale.
 • educarea cumparatorilor in spiritul economiei si compararii preturilor. In viata d ezi cu zi nu trebuie sa ne grabim sa cumparam, decat cand produsele sunt reduse cu 50% sau exista oferte senzationale care te ajuta sa rezolvi cu aceeasi suma mai multe probleme, cum ar fi a lenjeriei si a pernelor, a lenjeriei si a pilotei si exemplele pot continua.

Ofertele speciale din acest magazin sunt unicat in lume si in tara, fiindca de regula se fac cadouri obiecte promotionale care nu au valoare prea mare, dar pe site-ul lor combinatiile sunt de o generozitate demna de retinut. Nicaieri nu comanzi o lenjerie si primesti alta cadou.

Combinatiile generozitatii continua cu:

 • la comanda unei cuverturi de pat primesti alta gratis
 • la cumpararea unei lenjerii primesti ca premiu doua perne
 • platesti o lenjerie si iti fac cadou o pilota de calitate premium
 • o oferta de zile mari pentru cumpararea unui set complet alcatuit din: lenjerie din bumbac satinat 3 d, pilota si perne la doar 179 de lei, cu 100 de lei mai putin.

Bumbacul este vedeta materiei prime pentru lenjerie fiindca:

 • se pastreaza bine si are durata mare de viata.
 • asigura o sanatate de fier si un somn de calitate, chiar si categoriilor foarte sensibile: copii, batrani, femei insarcinate.
 • isi pastreaza frumusetea mult timp
 • este ieftin raportat la calitatile sale indiscutabile
 • este termoizolant, retine transpiratia, dar se dovedeste si o bariera pentru acarieni, microorganisme daunatoare, praf si transpiratie.

Comandați acum lenjerii din cel mai bun magazin din România la prețuri intrate mult la apă. Așa este la ei, numai prețul intră la apă, în timp ce lenjeria poate rezista și pâna la 10 ani!

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

 1. Foarte bun magazinul, multumesc pentru recomandare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.