Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cum mi-am curățat curtea în mai puțin de o zi

Cum mi-am curățat curtea în mai puțin de o zi

Atunci când locuiești la casă găsești mereu câte ceva de făcut, în special dacă dispui de un spațiu mare și de teren mult. Eu, în primavara aceasta, am decis că voi curăța câțiva copaci bătrâni din curte, deoarece unii aveau ramuri uscate sau ramolite.

De asemenea, există și o amenințare pentru locuința mea, deoarece deasupra acoperișului o salcie bătrâna își atârnă crengile. De fiecare dată când batea vântul, se rupeau crengi mari ce puteau să îmi rupă acoperisul sau să rănească persoanele aflate în proximitatea ei.

Am decis că voi achiziționa un fierastrau telescopic de pe site-ul Magazinul-de-piese. Aceștia dispun de o gamă foarte mare de fierastraie telescopice, toate fiind de la brand-uri de înaltă calitate.

Produsul pe care l-am ales face parte din brand-ul Micul Fermier, sub codul GF-0835. Acest fierastrau are un mâner telescopic care se poate extinde până la o lungime de 2,8 m. Fierastraul telescopic Micul Fermier este indicat, în mod special, pentru tăierea crengilor. Este un fierăstrău foarte ușor de manipulat, deoarece are o greutate de doar 3,75 kg, lungimea de tăiere este de 150 mm, puterea motorului de 600 W iar lungimea șinei este de 15 cm.

Produsul, încă de când l-am primit, s-a comportat excepțional. Am reușit să tai toate crengile uscate și pe cele care amenințau să cadă pe casă, în mai puțin de o jumatate de zi. Fierastrăul telescopic acționează pe același principiu precum o drujbă, doar că este mai ușor de manevrat și are o putere mai mică.

Nu este indicat ca utilizatorul să încerce să taie bușteni sau copaci cu acest fierastrău telescopic. Recomand fierastraul telescopic Micul Fermier și site-ul Magazinul-de-unelte.com, deoarece am primit un produs de înaltă calitate de care mă voi folosi mulți ani de acum înainte.

Magazinul-de-piese comercializează produse pentru cei care doresc să devina profesioniști la ei acasă.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.