Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Kit-ul de urgență al meșterilor adevărați

Kit-ul de urgență al meșterilor adevărați

Bărbații sunt mari amatori de unelte de mesteșugit. Vorbesc din experiență proprie. Soția îmi spune că am cheltuit o mică avere pe astfel de unelte. Și încă o fac. Dar ce bărbat nu și-ar dori să aibă cel mai nou kit de  șurubelnițe, un compresor cu acumulator sau o bormașină cu percuție?

Personal, sunt un mare fan al compresoarelor cu acumulator. Compresorul cu acumulator este extrem de versatil în utilizarea sa și are loc de cinste în raftul din garaj. De exemplu, pe lângă pneurile de automobile și biciclete, poate fară probleme să umfle toate tipurile de mingi și articole de sport asemănătoare. Și posibilitatea alegerii presiunii dorite este foarte utilă.

Combinația dintre un compresor cu acumulator și o pompă cu acumulator, de exemplu, este perfectă pentru o multitudine de cazuri și recomand achiziționarea amândurora. De ce? Deoarece ambele aparate sunt dotate cu o lanterna cu LED care dă posibilitatea utilizării flexibile a aparatelor la lumină difuză.

Surubelnițele din dotare sunt de toate felurile, de la A la Z. Pentru că soția mea mereu găsește câte ceva stricat, care trebuie urgent reparat. Deci înțelegeti voi.

O altă „jucărie” care îmi place foarte mult, este pompa de aer cu acumulator, care  este concepută special pentru uzul casnic și care poate umple făra probleme saltelele de aer, articole standard de plajă, paturile cu aer, articolele de campare și chiar și bărcile pneumatice. În cazul acesta, este bine să achizitionezi o pompă cu trei duze de aer diferite, care nu numai că garantează o putere mare de suflare, ci sunt utilizabile pentru toate mărimile.

În concluzie, kit-ul de urgența al unui meșter diferă de la o casă la alta. Pentru că orice barbat este, în sinea lui și în curtea proprie, un mic meșter – eroul nevestei și stâlpul casei (stâlp care este mereu pe mîini bune, pentru că meșterul este mereu pe fază).

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.