Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Ceasmania, magazinul unde găsiți mereu ceasuri frumoase

Ceasmania, magazinul unde găsiți mereu ceasuri frumoase

Acum mai mult decât oricand (deși trăim in epoca smartphone-urilor și a altor gadget-uri electronice care „ne spun” cu maximă precizie „cât este ceasul”), nimic nu se compară cu un ceas în trei dimensiuni! Dacă vă doriti așa ceva, pentru dumenavoastră sau pentru a face un cadou cu totul și cu totul deosebit unei persoane dragi, este bine să „dați o tură” pe Bulevardul Regina Maria din București unde, într-un bloc situat chiar langă Dealul Patriarhiei, se afla Ceasmania, un magazin cum nu este altul.

Veți putea admira acolo mii de modele ceasuri de tot felul (ba chiar și diverse accesorii pentru acestea – curele și nu numai), toate „de firmă”: ceasuri dama, ceasuri barbati, ceasuri pentru copii, ba chiar și ceasuri unisex. Toate au un design elegant și sunt rezistente la apă, la șocuri și la oxidare! și, în plus, aici se pot găsi, pe lângă accesorii pentru ceasuri, și bijuterii Guess, care deși nu sunt deloc scumpe, sunt foarte frumoase.

Cum, încă nu v-ați hotărât ce ceas să luați? Dacă ați luat deja bijuterii Guess, încercați și ceasuri produse de această companie, nu veți regreta! Sau puteți achiziționa un ceas Lacoste – în ultimul timp, acestea sunt din ce în ce mai căutate, ceea ce nu este de mirare! Trebuie subliniat faptul că binecunoscutul brand cu crocodil, care a fost fondat în anul 1933, nu produce numai echipament sportiv sau articole de vestimentație potrivite unei ținute casual. În afară de tricouri, oferta Lacoste mai conține și încălțăminte, prosoape, haine și tot felul de produse din piele, parfumuri și, nu în ultimul rând, ceasuri barbatesti și de damă.

Ceasurile Lacoste sunt produsul asocierii acestei companii cu grupul Movado, exponent de vârf al excelenței elvețiene în materie de orologerie. Iar influența designerului Nathan George Horwitt, a cărui colaborare cu Movado a început în 1947, se simte și acum în aspectul estetic deosebit al ceasurilor Lacoste.

Dacă nici acum nu v-ați hotărât, accesați site-ul Ceasmania sau, și mai bine, duceți-va la magazin, unde personalul vă  va ajuta să faceți cea mai potrivită alegere în funcție de stilul dumneavoastră de viață sau al persoanei care urmează să îi facest cadou un ceas.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.