Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Alex / În concediu cu mașină închiriată

În concediu cu mașină închiriată

Niciodată nu m-a pasionat statul pe loc. Mi se pare o risipă de timp să nu profiți de lucrurile pe care ți le oferă viața – ocazia de a vedea și explora locuri noi, de a putea admira diversitatea de obiceiuri întâlnite în țara noastră atât de bogată (spiritual, nu altcumva). Vara aceasta, după o lungă așteptare în care am pus deoparte bănuț cu bănuț, am reușit să-mi îndeplinesc visul de a străbate țara în lung și lat. Entuziasmul parcă se scurgea din mine, mai aveam de rezolvat o singură problemă – mașina. Dețineam o rablă care se apropia de sfârșitul vieții ei. Mi-a fost alături mulți ani de zile, dar aveam o presimțire că urmează să mă lase la greu.

Gândurile mele au fost pe cât se poate de adevărate deoarece, la jumătatea drumului propus, a cedat motorul. Nefiind priceput în ale mașinilor, am încercat să apelez la un mecanic din zona în care am poposit forțat. Nici o șansă la remediere, spuse el, văzându-mi dezamagirea pe față. Fiind încăpățânat de fel, mi-am sunat prieteni și rude ca să ii întreb cum aș putea să îmi salvez excursia.

Cineva mi-a explicat de posibilitatea închirierilor de mașini la costuri relativ mici. Eram cât se poate de uimit deoarece niciodată nu mi-a trecut prin minte că la noi în țară ar putea exista așa ceva, noi fiind cu mult mai în urmă față de Occident. Am căutat pe internet inchiriere masina sibiu , deoarece mașina mea s-a stricat chiar înainte de a intra în frumosul oraș și, norocos cum sunt, am găsit repede mai multe firme care ofereau serivicii de inchirieri masini sibiu

Piața de rent a car în România a beneficiat de o creștere vizibilă în ultimii ani, motiv pentru care numărul companiilor de închirieri auto a crescut de la câteva zeci, la câteva sute în ultimii ani.

Ce înseamnă asta pentru client?

  • ofertă variată
  • mai multe opțiuni din punct de vedere al modelelor de mașini
  • mai multe puncte de livrare de unde se poate prelua mașina

Recunosc că la început am fost puțin neîncrezător față de această idee, banii mei fiind limitați doar la a putea a mă întreține pe perioada excursiei mele, dar după ce am completat datele necesare pe site-ul firmei FMN Rent a Car, fața mi s-a luminat și am închiriat o mașină pentru patru zile, mă încadram perfect în bugetul pe care mi-l ăcusem pentru vacanță, nu trebuia să apelez la rezerva pentru urgențe neprevăzute. Mai mult decât atât, nu era obligatoriu să returnez mașina tot în orașul de unde am luat-o, firma respectivă având sucursale în mai multe orașe mari din țară (București, Târgu Mureș, Cluj etc.). Ca și bonus, ei mai oferă și asistență rutieră non-stop în caz de defecțiuni, sau chiar înlocuirea completă a mașinii în caz de ceva mai rău.

Din fericire nu am mai avut parte de alte surprize nepăcute și într-un final mi-am realizat visul de a vedea toate locurile pe care mi le-am propus să le vizitez în vara aceasta.

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Foarte bun site-ul, multumesc pentru recomandare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.