Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Sănătate restaurată cu OVB România asigurări de viață

Sănătate restaurată cu OVB România asigurări de viață

Deschid ochii. Asistenta în halat alb ca laptele îmi zâmbește și mă mângaie ușor pe frunte. Geamurile strălucesc de curățenie, în jur miroase a proaspăt, parcă aș fi în statiune, dacă nu ar fi aparatele din jur și personalul amabil îmbrăcat în alb.

– Gata, ce a fost greu a trecut, îmi spune cu voce optimistă. Acum poftiți la masă. Am venit să vă duc personal.

Într-o zi îmi voi găsi cuvintele potrivite să îmi arăt toată recunoștința față de ei. În nopțile critice m-au monitorizat permanent și s-au luptat pentru viața mea. Nicăieri nu aș fi beneficiat de o îngrijire la fel de atentă ca aici. Lânga salonul minuscul se află grupul sanitar dotat cu tot ce trebuie. Există și o miniterasă pe care pot ieși bolnavii să admire peisajul de vis.

La două-trei zile se schimbă lenjeria din bumbac 100%, pernele și pilotele sunt antialergice, podeaua este spalată zilnic. Cine m-a ajutat să ajung la acestă clinica particulară care oferă condiții echivalente cu cele de la un hotel de patru stele? OVB Romania sanatate

Închid ochii. Încă mai aud scârțâitul franelor mașinii pe trecerea de pietoni. Un șofer grăbit, care băuse înainte de a pleca la drum, m-a lovit în plin. Am fost aruncată 100 de metri pe asfalt. Rănile au fost multiple, dar cea mai grea a fost operația de la cap. Încă sunt bandajată și abia mi se văd ochii, de aceea a venit să mă conduca la sala de mese.

Merg nesigur, îmi coordonez greu mișcările, dar ei mă provoacă permanent să socializez. Dacă nu aveam asigurare, aș fi așteptat și acum într-un spital de stat, unde paturile sunt arhipline. Nu mai lucrez și au venit de la serviciu să mă viziteze asigurandu-mă că ma pot întoarce oricând și  urându-mi să mă fac bine cât mai repede. Din ce trăiesc? Tot polița mă ajuta, prin suma lunară pe care o primesc, pâna voi putea să fiu din nou aptă de muncă.

Stau acum și mă gândesc că asigurarea de viață reprezintă un miracol la câte beneficii mi-a adus: îngrijiri premium în cea mai bună clinică privata din România, un salariu din care să traiesc pâna voi putea din nou să muncesc.

Nu, nu am primit nimic de la cel care m-a accidentat fiindcă am omis să va spun că nu avea nici permis de conducere, era recidivist i practic nu are ce să i se ia. Va ajunge la închisoare și sincer, asta nu ma bucură! Mai bine eu eram sănătoasa, iar el liber. Toate au trecut, încerc să uit suferințele și temerile prin care am trecut, dar nu uit câte beneficii mi-a adus polița de asigurare de sănătate mediată de OVB România.

Experții finaciari Ovb România m-au ajutat să aleg ceea ce este bun și au negociat pentru mine cu un asigurator serios. Nu mai stati fara asigurari de sanatate si de viata! Ambele sunt la fel de importante fiindcă stau și ma gândesc ce s-ar fi făcut familia mea, dacă muream în ziua aceea. Îi lăsam și cu o durere infinită în suflet.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.