Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Recomand / Forța de muncă exotică, o soluție pentru economia românescă

Forța de muncă exotică, o soluție pentru economia românescă

Te înțeleg că ești foarte dezamăgit ca ai investit în pepeni, ardei și castraveti, iar în curând va veni vremea culesului și nimeni din sat nu mai lucrează în agricultură. Oamenii harnici au migrat în căutarea unor salarii mai bune, iar cei rămași se plâng toată ziua că nu au unde munci și fac asta la birtul din comună unde beau țuica ieftină,  fumează și pun țara la cale.

Vezi, tu ai fost învățat de mic copil cu munca și îți vine greu să lași locul pârloagă, dei uneori ți se strică recolta. Tocmai de aceea te-ai gândit la o fabricuță de familie unde să produci castraveți în oțet, ardei copt la borcane, pastă de tomate, murături asortate (castraveți, conopidă, rondele de morcov, rondele de ceapă și cătei de usturoi, pepene verde, pere verzi și prune, toate așezate cât mai estetic să facă poftă celui care le privește și să-l determine să le cumpere).Va fi mult de muncă și ai mizat pe oamenii aceia care stau și beau și se plâng că nu au unde lucra, dar ți-au zis-o de la obraz că ei nu se angajează în agricultură, de parcaă ar fi o rușine să îți lucrezi pământul și să transformi roadele în alimente care se vând la supermarket!

Este mai umilitor să stai și să pierzi vremea și să aștepți ajutor social. Nu ai ce face fiindcă ai aplicat deja pentru  fonduri europene și ai demarat investiția, așa că vei cauta forta de munca în străinatate.

Vor veni oameni din Asia care să contribuie prin munca lor la materializarea visului tău. Nu ești supraom și nu esti sub nicio formă atotputernic, ci ai parteneri de încredere, care vor recruta pentru tine forța de muncă exotică. Stiți de ce sunt preferați muncitorii din Asia?

Sunt micuți si delicati cu ochii lor migdalați, în plus sunt renumiți pentru igiena lor. De câte ori vezi terasele pe care cultivă ceea ce le este necesar, acești oameni te umplu din respect. Unii dintre ei sunt deprinși cu condițiile grele de muncă. Îi vezi în orezării, cu apa până la brâu și îți dai seama că nu se dau înapoi de la nimic.

Partenerii tăi știu deja de câți muncitori ai nevoie, ce au de făcut cei care vin să lucreze pentru tine și ce salariu poti să le oferi.

Acum ei au preluat totul. Ei iau legatura cu centrele de testare din țările de origine ale viitorilor angajați și pun la punct actele care permit șederea în țara noastră și obținerea vizei de ședere.

Totul durează 3 luni, deci vor sosi la timpul potrivit. Cei de la jordanriver.ro vin  să verifice locuințele unde vor fi cazați muncitorii aduși din Asia, fiindcă așa sunt ei, le pasă de oameni și pun suflet.

Indiferent ce afacere aveți în proiect sau începută și sistată din cauza penuriei de forță de muncă, apelați la firma amintită mai sus să vă ajute să găsiți forța de muncă exotică. Muncitorii aduși din Filipine pentru noi, românii, sunt devotați, amabili, inteligenți și prietenosi. Încep să învețe repede limba română și se implică trup și suflet alături de angajator la îndeplinirea obiectivelor.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.