Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cum să alegem instalațiile de sablare

Cum să alegem instalațiile de sablare

Poate fi greu să înţelegeţi diferitele tipuri de instalaţii sablare şi utilizările lor, deoarece există atât de multe feluri pe piață. Cei mai mulți dintre noi cunosc scopul principal al mașinii de sablare pentru a finaliza materialele de suprafață. Înainte de a alege între tipurile de sablare este important să stabiliți și cerințele specifice ale sarcinii. Puneţi-vă următoarele întrebări:

Ce tip de materiale voi sabla?

Cele mai multe instalaţii sablare sunt capabile să sableze cele mai frecvente materiale atunci când folosesc tipul corect de hârtie de sablat.

Ce dimensiuni și forme sunt materialele pe care le voi sabla cel mai frecvent?

Sablarea unui pătrat mare și plat este foarte diferită de sablarea unui obiect mic cu multe suprafețe curbe sau colțuri mici.

Am nevoie de nivele speciale de calitate a suprafeței?

Unele mașini electrice de sablare sunt proiectate pentru a oferi cea mai bună calitate a suprafeței, în timp ce altele permit o finisare mai fină.

Ce tipuri abrazive compatibile și plăcuțele de sprijin sunt disponibile?

Luați în considerare ceea ce vă poate fi necesar în viitor, precum și ceea ce aveți nevoie acum.

Care este bugetul meu?

Preocupările legate de calitate sunt importante. De asemenea, luaţi în considerare accesoriile, deoarece probabil că le veți cumpăra în mod repetat pe toată durata de viață a maşinii de sablare.

Ce este o mașină de sablare cu bandă?

Există multe tipuri de instalaţii sablare iar acesta este un dispozitiv de sablare cu bandă electrică ce utilizează o buclă continuă abrazivă numită centură de sablare. Această curea este îndoită în jurul a două tobe care sunt rotite de motor, care mișcă continuu hârtia într-o direcție. Deși sunt utilizate cel mai frecvent pe lemn, mașinile de sablare cu bandă electrice pot fi de asemenea utilizate pe materiale plastice.

Instalaţii sablare tip tambur

Mașinile de sablare cu tambur funcționează la viteze diferite, ceea ce vă va ajuta să obțineți rezultatul dorit mai repede decât ați face dacă ați sabla cu alte unelte electrice sau dacă ați sabla manual. Exista instalaţii de sablare de productivitate ridicată utilizate în special la curăţirea structurilor şi a construcţiilor metalice complexe şi de gabarite foarte mari.

Aplicaţii:

  • Curăţire;
  • Debavurare;
  • Durificare;
  • Pregătirea suprafeţelor înainte de vopsire;
  • Sablare decorativă.

Știu ce tip de instalaţie de sablare am nevoie, dar cum aleg dintre diferitele modele?

Nu toate instalaţiile de sablare sunt create în mod egal, deci este important să vă la bugetul dvs. Atunci când alegeți o instalaţie de sablare, trebuie să aveți în vedere următoarele:

Putere

Diferitele tipuri de instalaţii sablare au nivele diferite de putere.

Durabilitate

Are instalaţia de sablare caracteristici speciale care îi vor da o durată de viață mai mare? Acest lucru este foarte important pentru ca maşina dvs de sablare să va fi utilă.

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.