Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Fotograful, vedeta omniprezentă la botezurile copiilor vedetelor

Fotograful, vedeta omniprezentă la botezurile copiilor vedetelor

Prin tot ceea ce face, Razvan Cotea merită să fie vedetă, dar se comportă normal dând astfel dovadă de o modestie rară. Și site-ul oficial al acestui fotograf video botez are aceeasi notă de modestie, la care se adaugă eleganța materialelor realizate de artist, dar și comportamentului sau manierat.

După cum se poate vedea din pagina oficială, în centrul atenției Razvan pune persoana pe care o fotografiază. Nimic altceva nu contează decât imaginea celui care pozează. Fotograful profesionist pe care vi-l prezint în acest material își încarcă modelele cu energia priceperii și dăruirii cu care își îndeplineste menirea.

El este nelipsit de la evenimentele din familiile vedetelor, dar pastrează confidențialitatea asupra contractelor sale, iar fotografiile și materialele video din portofoliu au fost facute publice numai dupa ce parinții și-au dat acordul.

Actori, cântăreți, sportivi de marcă și prezentatori de știri l-au avut la botezul copiilor și au numai cuvinte de laudă la adresa lui. Sunt unanim apreciate urmatoarele calități ale lui Cotea Razvan:

  • Se adapteaza cu usurință invitaților prezenți la eveniment și conditiilor.
  • Generozitatea sa îi atrage pe copii și datorita acestui fapt Razvan are mare priză la acestă categorie de modele.
  • Aparatura sa performantă este dublată de un ochi de estetician, de picioarele neobosite și de mâna pregatită mereu să apese pe butoane.
  • Disponibilitatea față de client concretizată în punerea la punct cu răbdare a tuturor detaliilor și în rezervarea la cerere a presesiunii foto de acomodare.
  • Prețurile oneste raportate la calitatea și diversitatea materialelor realizate. De pildă albumele pot fi din piele naturală 100% foarte fină, din piele întoarsă sau din material textil. Pachetul poate fi completat cu print tablou tip canvas și print pe sticla.

Legat de activitatea sa profesională sunt lucruri pe care Razvan nu le spune din modestie. A fost invitat și la evenimente peste hotare fiindcă pozele sale sunt apreciate și in afara granițelor României.

Fotografiile și filmarile sale pot să se întoarca oricând cu premii de la concursurile internaționale de fotografie, dar omul nostru nu are ambiții foarte mari. Singura lui ambiție este să mulțumească oamenii care au încredere în el și îl solicită la nunți și botezuri, iar cea mai mare mulțumire sufletească este să vadă comentarii corecte despre activitatea sa și poze realizate de el pe rețelele de socializare, ca oamenii să se bucure și să admire frumosul.

Crezul său?

Să ma bucur de bucuria altora, să le dedic priceperea mea, puterea minții, a brațelor și a spiritului meu celor care mă invita să le fiu alaturi la ceasuri sacre de maximă fericire. Mi-aș dori să pot să-i învăț pe oameni să se bucure unii de fericirea altora!

Sigur că ar fi minunat ca în loc să îți pizmuiești și să critici aproapele, să fii fericit fiindcă el este fericit. Între timp, Răzvan se dedică în totalitate crezului său profesional și pune în valoare modelele sale știind să extragă frumusețea și originalitatea fiecărui chip și a fiecărei varste: copil, adolescent, tânăr, persoană între două varste și bătrâni.

Mă bucur că l-am cunoscut personal și că am avut onoarea să îl am fotograf la nuntă.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.