Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Sava îmbunatătâțește performanțele anvelopei de vară  

Sava îmbunatătâțește performanțele anvelopei de vară  

Sava Intensa UHP 2

Segmentul de anvelope Ultra-High Performance (UHP) de vară este în continuă creștere. În 2010 UHP a reprezentat 14% din totalul vânzărilor de anvelope de vară, iar până în 2015 acest segment reprezenta 18% din totalul vânzărilor de anvelope de vară . Producătorul european de anvelope Sava găzduiește acest segment în creștere cu marca UHP 2 lansată recent, o anvelopă cu caracteristici îmbunătățite pentru o performanță mai bună pe drumurile uscate și umede .

Frânarea pe drumuri uscate

Pe măsură ce frânarea este caracteristica numărul unu pe care consumatorii UHP o caută în anvelopele de vară , Sava folosește blocuri rigide exterioare pe înaltimea profilului. Aceste blocuri robuste permit o transmisie mai bună a forței, asigurând o performanță puternică de frânare.

Convingerea de a conduce pe drumurile umede

Sava s-a concentrat, de asemenea, pe îmbunătățirea  manipulării Intensa UHP 2 în condiții umede. Datorită unei cavități optimizate, amprenta anvelopei se adaptează progresiv la schimbarea forțelor exterioare, oferind șoferului un control îmbunătățit pe drumurile ude.

Prin îmbunătățirea construcției anvelopei, Intensa UHP 2 optimizează suprafața de frecare și pierderea de energie, ceea ce duce la un consum redus de combustibil și un kilometraj mai mare .

Intensa uhp 2 se stabilește ca o achiziție responsabilă, oferind calitate europeană, fiind în același timp prietenă cu portofelul. Într-un segment de piață în plină ascensiune, Sava oferă acum o anvelopă UHP prietenoasă bugetelor, care are o manevrabilitate excelentă pe suprafețe umede și uscate. Sava Intensa UHP 2 va fi disponibil în 35 de dimensiuni, acoperind aproximativ jumătate din piața UHP de vară.

Despre anvelopele Sava

Sava este o marcă de lider în portofoliul de produse Goodyear și este una dintre cele mai cunoscute branduri de anvelope din Europa Centrală și de Sud-Est. Numele de marcă provine din Slovenia, unde Goodyear are o mare fabrică de producție, oferind o gamă largă de anvelope pentru autoturisme și autoturisme. Atunci când cumpără anvelope marca Sava, clienții achiziționează produse de calitate europene, conduse de tehnologia Goodyear.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.