Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Despre sistemele de aer condiționat AUX

Despre sistemele de aer condiționat AUX

Cu principiul corporativ al „Comerț onest pentru oameni”, grupul AUX  există de 24 de ani și acum este de 1000 de ori mai mare decât in perioada inițială. Astăzi are un total de 8,2 miliarde de active și un personal de aproximativ 18 000. Grupul a fost implicat în trei industrii prelucrătoare: energie electrică, electrocasnice, telecomunicații și investiții: imobiliare și servicii medicale etc. Mai mult, a stabilit cinci baze de producție în Ningbo, Nanchang, Shenzhen, Shanghai și încă una în Tianjin. În 2008, cifra de afaceri totală este de 16,4 miliarde, în timp ce veniturile fiscale sunt de 500 milioane

AUX Group e  deja una dintre cele mai mari 500 de întreprinderi chineze, cele mai mari 25 de întreprinderi mari din China. AUX are două mărci celebre „Sanxing” și „AUX”, ambele fiind ratificate ca „Brand renumit chinezesc” și „Produse celebre din China”. În toată Europa sunt cunoscute aparatele de climatizare  monosplit si multisplit produse de grupul AUX. Aderând la politica de dezvoltare a lărgirii și consolidării întreprinderii, ea a devenit un grup puternic și competitiv, ocupând un loc înalt în domeniul echipamentelor globale de măsurare a energiei electrice și în domeniul aparatelor electrocasnice, competitiv în industria telecomunicațiilor și deținând perspective largi în domeniul imobiliar.

Producția anuală a grupului AUX a fost de 7 milioane bucăți de aparate de aer condiționat, 25 de milioane de aparate electrice, 3,2 milioane de transformatoare KVA, 5 milioane de telefoane mobile și 2 milioane de aparate electrocasnice mici. Producția de contor de energie a ocupat locul 1 în 9 ani continuu și a ocupat mai mult de 30% din acțiuni. AUX Air Conditioner este Top 4 pe piața chineză. AUX Real Estate a dezvoltat 800 mii în fiecare an și a fost un dezvoltator profesionist de frunte care a investit în Shanghai, Jiangxi și Ningbo.

Datorită spiritului corporativ rezumat în exploatare, Grupul AUX s-a dezvoltat rapid, sănătos și eficient în ultimii 24 de ani. Cu spiritul corporativ al ideii de a se baza  pe resursele umane și gestionând prin încredere, AUX explorează spiritul corporativ. Întotdeauna se ghideaza după spiritul „Advance with Time and Self-Transcendence”, inovând și poziționând pe principiul pragmatismului și a eficienței ridicate. În cele din urmă se formează o caracteristică unică de management.

Totul ar trebui să se conformeze legii valorii, să se supună principiilor raționale și să se concentreze asupra îmbunătățirii eficienței, a rezumat președintele Zheng Jianjiang, care este de asemenea ideologia de bază a gândirii managementului AUX.

Cu obiectivul pe termen lung și ridicat, acum AUX a devenit „Brandul principal” în cadrul liniei de acasă. În viitor, AUX va trece de la o marcă internă la o marcă internațională cu imagine „stabilă, cinstită și fiabilă”. Cu eforturile permanente și persistente ale oamenilor AUX și implementarea strategiei de modernizare a industriei, a strategiei de resurse umane și a strategiei de internaționalizare, au speranta  că grupul AUX va deveni un producător și un grup corporativ la nivel mondial.

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.