Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Recomand / Unde gasești lapte praf Topfer

Unde gasești lapte praf Topfer

Multe mămici au început să folosească laptele praf de la Topfer atunci când își hrănesc copiii. Și eu fac parte dintre ele. Pentru că nu am mai avut posibilitatea de a-l alăpta pe cel mic, a trebuit să apelez la formula de lapte praf. Dupa ce m-am documentat temeinic și am vorbit și cu medicul pediatru, am ajuns la concluzia că laptele praf Topfer este soluția ideală. Desigur, mai era de trecut un test. Lui bebe trebuia sa îi placă. Am cumpărat prima dată, dintr-o farmacie, o cutie de probă. Lui bebe i-a plăcut din prima. Asa că trebuia să continui să achizitionez, însă prețurile la farmacia de lângă casă erau puțin cam piperate și, făcând un calcul, am ajuns la concluzia ca vom depași cu mult bugetul mai ales că, pe lângă lapte, mai trebuia să cumpăram și scutece, hainuțe și multe alte accesorii indispensabile pentru bebelușul nostru.

Într-o zi stăteam pe o bancă împreună cu cel mic. Bebe dormea linistit în cărucior și eu încercam să găsesc pe internet o farmacie de unde să achizitionez, mai ieftin, laptele Topfer. O altă mămica s-a așezat lânaă mine și, specific “posesoarelor” de bebeluși, am intrat în vorbă una cu alta. Am ajuns la partea cu lăpticul și i-am spus că am început de puțin timp să îi dau lapte praf Topfer. “Și eu”. Mi s-a luminat fața. Apoi a urmat o altă întrebare firească. “Cât cheltuiți pe lună și de unde îl luați?”. Am fost uimitș când mi-a zis cș suma pe care o dădeau lunar era mult mai mică și că îl comandau de pe internet, deoarece era mult mai ieftin și convenabil. Știa exact cât are nevoie pe lună și laptele îi venea direct acasă. Mi-a spus că este client fidel Bebelusultau.ro.

Acasă, primul lucru pe care l-am facut, a fost să intru pe site. Într-adevar, prețul la orice formulă de lapte praf de la Topfer este mult mai mic și poți comanda cât dorești. Pe lânga lapte praf, au absolut orice accesoriu sau produs necesar pentru hrănirea și îngrijirea celui mic. Prețurile sunt mai mult decât decente. Am facut și eu o primă comandă și în scurt timp am avut direct acasă produsele dorite, fără deplasari și făra a cheltui mai mult decât aveam programat pe lună. Din acea zi am devenit și eu client fidel Bebelusultau.ro și pot să spun că a fost cea mai bună alegere.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.