Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Recomand / Ce este blefaroplastia cu laser?

Ce este blefaroplastia cu laser?

Blefaroplastia este o operație chirurgicală ce presupune înlăturarea excesului de piele de la nivelul ploapelor cu ajutorul laserului. Laserul permite ca procedură să se desfașoare mult mai repede și cu o precizie mult mai mare și de asemenea nu presupune sângerari.

Procedura este neduroasă si durează aproximativ 45 de minute. Această blefaroplastia cu laser se realizează în cabinet și este nevoie de foarte puțină anestezie locală. Aceasta se va administra cu un ac foarte fin, o singură dată pe fiecare pleoapă. Cel mai important este că după aceasta intervenție nu veți ramane cu urme vizibile. Doar cu un chip vizibil mai tânăr.

De ce realizeaza o asemenea interventie?

Această interventie se realizează pentru a înlătura excesul de piele și de a elimina grasimea care îngreunează pleoapa. După blefaroplastie veți căpata un aspect mult mai tineresc. Fiind totuși o intervenție, veți avea nevoie de o perioadă de 6 zile de recuperare. Deși este o operație foarte bine suportată, veți rămane totuși cu o inflamație care se va retrage în câteva zile.

Firele vor fi extrase după o perioadă cuprinsă între 5 și 8 zile, în funcție de cum se vindecă corpul dumneavoastră. Această intervenție simplă va avea un efect imediat și de lungă durată în tratarea pleopelor superioare și inferioare.

Trebuie sa fim pregatiți înainte de operație?

Chiar dacă nu este o operație chirurgicală, totuși trebuie să ne pregatim puțin înainte de operație. Este recomandat să se evite fumatul și în special consumul de alcool cu cel puțin 2 zile înaintea operației și pentru cel puțin 4 zile după efectuarea acesteia.

Tratamentul cu aspirină sau administrarea de anticoncepționale trebuiesc și ele oprite cu cel puțin două săptămâni înainte. Iar în ziua operației nu trebuie să mâncați sau sa beți.

Este foarte important ca, cu o zi înaintea intervenției, demachierea să se realizeze într-un mod corespunzator, să nu existe nici o urmă de machiaj în porțiunea ochilor și nu numai.

Intervenția presupune riscuri sau complicații?

Complicațiile unei asemenea intervenții sunt extrem de rare, pot totuși să apară urmatoarele: edem, hematoame, infecții sau extropion. Cel mai bine este sa vorbiți cu medicul esthetician și acesta să vă explice procedura cap – coadă, să vă explice de ce trebuie să vă feriți înainte și după efectuarea intervenției, dar și dacă exista riscuri.

Vor exista dureri sau sângerari după intervenție?

În afară de imflamația despre care vorbeam mai inainte și care se va remite în câteva zile nu vor exista dureri, sângerari sau alte inconveniente. Datorită laserului se renunță la bisturiu pentru excizia pielii și acesta oferă o operație fară sângerari.

Dacă sunteți pe cale să realizati o blefaroplastie cu laser, stați linistiți, nu este o procedură complicată care să presupună riscuri majore, iar efectele sunt imediate și de lungă durată. Chipul dumeavoastră va fi vizibil mai tânar, iar ochii mult mai luminoși.

Orice operație estetică are beneficiile ei, mai ales dacă alegem să nu profitam prea mult de ea. Dacă o folosim cu masură, ea poate avea rezultatele așteptate și uneori mai mult decât ne-am fi așteptat.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.