Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Soluția ideală pentru depozitul companiei dumneavoastră: Boxpaleții din plastic de la Schoeller Allibert

Soluția ideală pentru depozitul companiei dumneavoastră: Boxpaleții din plastic de la Schoeller Allibert

Stiți de ce țn mai toate ramurile industriale sunt folositi din ce în ce mai des boxpaleti plastic? Pentru că aceștia protejează mai bine decât multe alte sisteme de ambalaj produsele încărcate, conferindu-le totodată și stabilitate, ceea ce în cazul mărfurilor grele, cu volum mare (deci dificil de manipulat) sau al celor fragile constituie un evident avantaj.

Industria secolului XXI nu înseamnă numai hale de producție și centre de proiectare, ci și depozite și centre de distribuție automatizată, în care folosirea unor sisteme de depozitare și manipulare a produselor finite, a materiilor prime și a materialelor, în scopul asigurării unui flux tehnologic fiabil și consecvent, este o necesitate.

Folosind boxpaletii din plastic produși de Schoeller Allibert, veți putea depozita și organiza mai bine produsele dumneavoastră, asigurând o mai bună planificare a primirilor și livrarilor de mărfuri. Nu în ultimul rând, cu ajutorul boxpaletilor din plastic veți putea crește siguranța transportării produselor dumneavoastră, reducând drastic procentul deteriorarilor, fapt care va fi apreciat corespunzator de catre beneficiari. În plus, boxpaleții de la Schoeller Allibert sunt foarte rezistenți, durata lor de utilizare fiind foarte mare. Mai trebuie să vă spunem că, în acest mod, investiția dumneavoastră se va amortiza în scurt timp?

Compania oferă o gamă completă de sisteme și soluții de ambalare din plastic returnabile, de la produsele standard, fabricate la dimensiuni precise pentru a fi compatibile cu toate echipamentele de manipulare, la cele personalizate, în funcție de dorințele și specificațiile clienților (inclusiv in materie de culori și gama cromatică!).

Astfel, boxpaleții din plastic produși de Schoeller Allibert pot fi dotaţi cu diverse accesorii datorită carora aceștia pot fi utilizați cu succes în orice tip de depozite și de unităti de producție: rotițe (care permit deplasarea prin împingere), șine (care facilitează manipularea cu motostivuitorul sau cu alte echipamente de încărcare și descărcare), fante de ventilare, capace simple sau cu încuietori, suporturi de etichetă, sigilii și sisteme de închidere și orice altceva doresc beneficiarii! Pe scurt, gama de boxpaleți din plastic oferită de Schoeller Allibert este ideală pentru sistemele automatizate de manipulare a mărfurilor, materiilor prime și materialelor, de la șuruburi la produse alimentare.

De acest lucru s-au convins toți beneficiarii companiei, care sunt jucatori importanți în industria aerospațială, industia chimică, electronică, industria farmaceutică, industria alimentară, gestionarea și reciclarea deșeurilor, industria textilă, cea a produselor de pielărie și încalțăminte etc.

Totodată, Schoeller Allibert oferă clienților săi și consultanță, ajutându-i să aleagă cele mai bune soluții pentru a accelera operațiunile de manipulare a produselor și materiilor prime, pentru a minimaliza costurile de logistică, pentru a rezolvana în mod eficient și elegant problema deșeurilor – pe scurt, pentru a-și eficientiza activitatea.

Nu este deci de mirare că Schoeller Allibert – care are o experiență de peste jumatate de secol în a inventa, a proiecta și a dezvolta soluții sisteme de ambalare din plastic returnabile – este lider european în acest domeniu, fiind unul dintre cei mai importanți jucatori din întreaga lume.

Dacă doriți să aflați mai multe amanunte, vă puteți deplasa la sediul filialei Schoeller Allibert din România, situat în București, pe strada Turnu Magurele la numarul 270 D, puteți telefona la numerele 0040311024650 si 0040214602088 sau puteți trimite un e-mail pe adresa info.romania@schoellerallibert.com.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.