Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Relația copilului cu medicul stomatolog

Relația copilului cu medicul stomatolog

Copiii trebuie obisnuiți încă de mici cu clinicile de stomatologie. Ei trebuie învățați că într-o astfel de clinică își vor rezolva problemele dentare, ea fiind și locul de unde își vor lua informațiile cu privire la sănătatea lor dentară. În nici un caz copiilor nu le-ar trebui indusă teama față de o astfel de clinică. Având în vedere că există o mulțime de probleme cu care se pot confrunta cei mici, este necesar ca ei să se obișnuiască cu vizita la clinică chiar și atunci când nu au probleme. Problema dinților strâmbi este una destul de frecvent întalnită la copii. Acesta este motivul pentru care parinții ar trebui să-i ducă la un cabinet de stomatologie pentru a afla dacă cei mici au sau nu nevoie de un aparat dentar.

E mult mai bine ca cel mic să poarte un aparat dentar la vârsta de 8-9 ani decat să fie nevoit să-l poarte la 25-30 de ani. Cu cât vârsta este mai înaintată, cu atât dinții se vor îndrepta mai greu. Adultii nu ar trebui să ignore problemele dentare ale copiilor și să ia decizia de a merge cu ei la un cabinet stomatologic din timp. De asemenea, este contraindicat ca parintii să dezvolte celor mici o fobie față de stomatologi. Copilul nu ar trebui amențat că dacă nu se va spala pe dinți va ajunge la medicul dentist. În schimb, el ar trebui învățat că o igienă orală corespunzatoare este importantă pentru sănătatea sa.

Trebuie să știți că Cris Smile vă pune la dispoziție mai multe servicii ideale atât pentru voi, cât și pentru cel mic. Dacă cel mic va avea nevoie de un detartraj, atunci trebuie să știti că Cris Smile vă va oferi acest serviciu de calitate. Este important ca placa bacteriană să fie îndepartată, ea fiind un mediu prielnic pentru acumularile de germeni, iar în timp, această problemă se va agrava destul de mult. Un serviciu bun de detartraj va impiedica apariția buzunarelor gingivale, dar și a înfundării glandelor salivare. Este astfel esențial să vă orientați către un serviciu de calitate, iar clinica Cris Smile vă va sta mereu la dispoziție.

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.