Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Cum sa faci bani usor și să te distrezi online

Cum sa faci bani usor și să te distrezi online

Ai ajuns aici? Foarte bine! Dar știi de ce? La un moment dat te-ai întrebat “cum sa faci bani usor” și ghici ce? Universul ți-a ascultat dorința și te-a îndrumat pe această pagină unde poți face bani pe net! Sună a SF? Gândește-te mai bine și îmi vei da dreptate!

Tot ce este important ACUM este că tu ești AICI! De ce să nu luăm puțin la mișto ideea de a face bani pe net? Atunci când ești prea serios să faci ceva parcă totul începe să se miște mai greu. Atunci când vrei să faci bani, spre exemplu bani pe net, trebuie să te detașezi complet de la visul tău final, și anume de a câștiga bani! Joacă-te! Poți să te gândești că banii sunt ca un copil. Cu cât te joci mai mult cu un copil cu atât mai mult acesta îți va zâmbi și te va iubi! Dacă vrei să înveți cum sa faci bani usor, trebuie să faci banii să te iubească! Cum îi faci să te iubească? Joacă-te cu ei! În momentul în care iei banii prea în serios aceștia nu vor mai veni la tine, pentru că lor le place să se joace! Banii “au” un “comportament” dinamic, nu-i poți închide într-un turn și să-i lași acolo. Banilor  le place să zboare, să se miște, SĂ SE JOACE!

 Adaptează-te la condiția banului și bucură-te de bani pe net în permanență!

Uite! Poți încerca o idee destul de mișto dacă vrei să faci bani pe net! Ce zici de jocurile tip sloturi sau mai bine spus pacanele? Sau ce spui de pariuri sportive? “Oooo ceee?? Păcănele?? Pariuri?? Eu???” Da, tu! Nu uita că banului îi place să se joace! Joacă-te cu ei! Umblă ideea, puțin greșită în România, cum că, dacă joci la pacanele sau pariuri, pierzi și ajungi un dependent înrăit care nu știe pe unde să mai scoată cămașa. Din orice ai face un exces te va costa, însă azi nu vorbim de excese! Este foarte important să intri în jocurile de tip sloturi sau pariuri cu o mentalitate “de a te juca” și nu de a câștiga! Dacă reușești să-ți menții această idee permanent în minte îți pot spune că în  90% din cazuri vei câștiga și așa vei afla cum sa faci bani usor! Repet: contează atitudinea pe care o ai când te joci cu banii. Banul fuge în momentul în care mintea  ta intervine asupra lui cu ideea de a-l baga în rutină. “Gata, zilnic trebuie să câștig ca să-mi asigur un venit, să-mi iau mașină, să-mi iau casă, etc.” Cu banul nu te căsătorești!  Cu banul te joci, o joacă dinamică, asta îi place banului. Putem propune un exemplu interesant și anume femeile. Sunt femei cu care atâta timp cât te joci cu ele, te vor iubi, însă dacă încerci să le bagi în minte ideea de căsătorie, logodnă, prieteni pe viață sau mai știu eu ce prin care să te legi de ele, aceste tipuri de femei vor fugi de tine. Așa este și banul, dacă încerci să-l câștigi în totalitate fără să-i lași un pic de libertate, fără doar și poate acesta își va luă tălpășița!

Azi îți propun să încerci pariuri sportive sau jocuri tip slot, dacă vrei să înveți cum sa faci bani usor. Da, dar mare grijă cu ce intenție, cu ce gând intri în jocul banilor. Nu-ți fă planuri, nu te gândi la vile cu piscine, DOAR JOACĂ-TE! Crezi că poți doar să te joci?

Dacă da, atunci trebuie să știi că pe facibanionline.ro îți oferă pentru orice tip de joc ai alege, un bonus de bun venit, bani pe net reali, cu care să jonglezi și SĂ TE JOCI! Este minunat, nu? Uite, la Netbet ai parte de un bonus de bun venit fără depunere cu 50 rotiri gratuite imediat după înregistrare și un bonus de bun venit cu depunere de 100% în limita a 800 RON + 50 rotiri gratuite pentru a avea mai multe șanse de a face bani pe net. Ești pregătit să înveți cum sa faci bani usor?

Alege bonusul care ți se potrivește pe Faci Bani Online și dă startul distracției cu jocuri casino gratis!

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.