Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Importanța unui elevator auto într-un service

Importanța unui elevator auto într-un service

În ziua de azi un elevator auto este indispensabil. Lucrările de mentenață necesită un elevator 2 coloane, pentru a face totul să decurgă ca pe roate. Elevatorul este utilajul de care toate service-urile ar trebui să dispuna, asta deoarece acesta asigură un un ritm de lucru rapid, iar mecanii vor fi mereu în siguranță, care constă în funcția de blocare, ce se află pe panoul de comandă.

Funcția de blocare odată accesată întrerupe fluxul de curent ce aprovizionează sursa elevatorului, iar acesta nu se mai mișca din poziția fixată. Este un dublu avantaj deoarece mecanicul va efectua reparații în siguranță, iar serviciile vor fi complete, deoarece mecanicul poate ajunge în unele locuri de sub caroseria mașinii care în mod normal nu ar putea fi accesate.

Un elevator auto cu două coloane va ridica de la sol autoturismele în mod eficient, fară a provoca zgarieturi asupra caroseriei. Brațele hidraulice au o capacitate de ridicare de până la 4.000KG, cu posibilitatea de a înalța mașina pâna la 1900 mm.

Elevatorul auto garantează servicii mult mai rapide și eficiente, iar clienții vor avea numai cuvinte de laudă deoarece toți doresc eficiență maximă. Este investiția pe care nu o veți regreta, deoarece un elevator nu dispune de componente electrice, iar mentenața este minimă datorită faptului că este construit din elemente metalice care ajută la ridicarea autovehiculelor, prin intermediul unor pistoane hidraulice, iar comanda se face prin panoul de control ce se acționează de la distanță. Când numai este nevoie de a ține mașina la distanță de sol se coboară prin aceeași comandă simplă.

Recomand service-urilor auto. Dacă încă nu au achiziționat un elevator auto, acum este momentul. Elevatorul auto este soluția viitorului, pentru un mod de lucru optim, curat și sigur.

Profesioniștii vor fi întotdeauna pregătiți!

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.