Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Ce exigențe ar trebui să îndeplinească un acoperiș de calitate    

Ce exigențe ar trebui să îndeplinească un acoperiș de calitate    

Majoritatea proprietarilor se află într-o mare dilemă atunci când vine vorba despre alegerea materialelor de construcție pentru casa lor. Însă, acest lucru este firesc mai ales în condițiile în care piața este destul de extinsă, iar gama de produse este destul de variată. Prin urmare, mulți nu se informează suficient  înainte de a face o investiție pentru a vedea dacă merită sau nu.

Din ce materiale poate fi montat un acoperiș

Având în vedere evoluția pe care a cunoscut-o industria construcțiilor de-a lungul timpului, în ziua de astăzi, există mai multe soluții fie de restaurare, fie de ridicare a unei clădiri noi. Așadar, acoperișul unei case, unul dintre cele mai importante componente ale unei locuințe, poate fi montat din diferite materiale – țiglă metalică, tablă plană, șindrilă bituminoasă sau stuf. Bineînțeles că pentru fiecare dintre acestea, există anumite avantaje și dezavantaje notabile. Cu toate acestea, specialiștii susțin că cele mai durabile acoperișuri sunt cele din țiglă metalică deoarece oferă beneficii atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic.

Opt motive pentru a alege un montaj din țiglă metalică Umbrella

  1. Este disponibilă într-o gamă variată de culori și de dimensiuni. În general, beneficiarii pot alege una dintre cele cinci nuanțe, și anume roșu cărămiziu, brun, maro, negru și gri metalic.
  2. Oferă garanții extinse. Atunci când alegi panourile de țiglă ar fi bine să te orientezi către producătorii care pun la dispoziția ta produse de calitate cu garanții timp îndelungat. Dacă montajul este realizat „ca la carte”, te vei bucura de: 30 de ani garanție la coroziune, 20 de ani garanție pentru menținerea culorii (în cazul finisajelor), o durată medie de exploatare de 50 de ani.
  3. Prezintă proprietăți anti-alunecare la deplasarea pe acoperiș în momentul montării și al manevrării. În plus, țigla metalică Umbrella este atât de ușor de instalat, încât nu este nevoie de o echipă mare de specialiști, ci priceperea și îndemânarea a doi meseriași sunt suficiente.
  4. Produsul oferă protecție UV și la coroziune, precum și rezistență la zgârieturi datorită materialului de calitate din care este concepută – oțel nordic SSAB.
  5. Este disponibilă în două variante – clasică (panouri cu lungime maximă de 12 module) și țiglă metalică cu prinderi ascunse (dublu modulară), cel mai inovativ sistem de pe piață în materie de acoperișuri.
  6. Este un produs care nu poluează mediul datorită acoperirii GreenCoat, o vopsea obținută pe bază bio, în care o parte considerabilă a materialului tradițional este substituită cu o componentă ecologică.
  7. Se întreține cu ușurință, iar cheltuielile privind mentenanța sunt reduse. De altfel, prețurile pe care le poate avea un montaj din țiglă metalică diferă de la producător la producător. Cert este că lucrările bine executate nu vor necesita costuri suplimentare. Mulți proprietari fac greșeala de a alege cele mai ieftine materiale de pe piață, iar execuțiile nu ies cum ar trebui, ba mai mult acest opțiuni devin extrem de costisitoare pe parcurs. Așadar, de multe ori prețurile sunt cele care dictează garanția calității.
  8. Un acoperiș din țiglă metalică Umbrella va trece cu brio testul timpului, rezistând la condițiile nefavorabile ale vremii (soare, vânt, ploi, ninsori).

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.