Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Timpul

Timpul

Se spune că timpul este inamicul nostru cel mai de temut pentru că nu avem cum să luptăm împotriva lui. Nimic din ceea ce facem nu are efect. El trece impasibil prin viața noastră și își lasă urmele inconfundabile peste tot, indiferent dacă ne dorim sau nu. Din păcate nu avem nici o putere și suntem precum niște marionete care se mișcă spasmodic călăuzite de fire invizibile. Ne lăsăm purtați de valul timpului și nu încercăm să ne opunem pentru că lupta este din start pierdută. Tot ceea ce putem face este să ne trăim viața cât mai frumos și să ne bucurăm de fiecare clipă plăcută și să nu uităm să iubim.

Un zâmbet, o floare, primul fior al iubirii, tot ceea ce ne înconjoară merită atenția noastră. Micile bucurii sau necazuri fac parte din viața noastră și nu trebuie să le dăm uitării. Din când în când este bine să mai răscolim prin sacul cu amintiri, să mai scoatem una, să o scuturăm de praf și să o admirăm.

Când eram copii ne doream ca timpul să treacă cât mai repede. De abia așteptam să se termine școala și să înceapă vacanța, eram bucuroși când ne întâlneam cu prietenii și puneam la cale tot felul de năzbâtii. Regulile impuse de părinți ne apăsau pe umeri ca o povară și ne doream din tot sufletul să creștem mari cât mai repede și să fim liberi.

Nu mai suntem copii fără griji și nu mai gândim la fel. Speranțe, griji, bucurii, lacrimi se succed fără oprire. Gustăm din fiecare și trecem mai departe purtați de valul timpului până la sfârșit.

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Repede, prea repede curge nisipul din clepsidra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.