Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Ce facem când trebuie să repatriem o persoana decedată?

Ce facem când trebuie să repatriem o persoana decedată?

Din păcate, mulți români sunt plecați din țară. Locurile de muncă sunt puține, prost plătite, viața de zi cu zi este din ce în ce mai grea. Oamenii își lasă familiile, copiii și iau tristul drum al străinătătii pentru un trai mai bun și pentru a le asigura celor de acasă un acoperiș deasupra capului și o bucată de pâine. Din păcate situația nu pare să se schimbe și numarul celor plecați se îngroase de la zi la zi. Cel mai greu este atunci când o rudă iti este plecată la muncă și se întamplă o tragedie. La știri am auzit din ce în ce mai multe cazuri nefericite în care români plecați să își câștige existența au sfârșit în accidente tragice sau au fost uciși. Si cum un necaz nu vine niciodată singur, pe lângă durerea imensă provocată de pierderea persoanei dragi, mai apare și zidul birocrației. La toate acestea se adaugă costurile imense pentru a aduce decedatul în țara. Vorba aceea: “în ziua de azi nu mai poți nici să mori!”. Și totuși, ce facem dacă ne lovește un asemenea necaz?

Vă recomand, în clipele cele mai triste, să apelați cu încredere la Repatrieri-România. Aici puteți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva această problemă delicată. Puteți apela la numerele de pe site la orice oră, de luni pâna duminică. Cineva vă va asista și sustine în rezolvarea situației. Ce vă ofera?

În primul rând trebuie să intrați pe site-ul lor și să completați un formular. Prin acest formular veți cere practic o ofertă de preț personalizată în funcție de dorințele, necesitățile și bugetul de care dispuneți. Serviciile de repatrieri decedati, în general, sunt foarte scumpe. Însă, aici puteți să obtineți prețuri mai mult decât decente pentru a vă aduce persoana decedată în țară.

Dupa ce ați găstit oferta care vă ajuta cel mai mult veți primi din partea firmei, în costurile stabilite, urmatoarele:

  1. Transport funerar cu autovehicule dotate în conformitate cu standardele europene;
  2. Pașaport mortuar internațional;
  3. Certificat de deces international;
  4. Transportul se va face în condiții optime de siguranța și igiena;
  5. Decedatul va fi transportat într-un sicriu de zinc, care se pune la rândul sau într-un sicriu din lem. Cei de la Repatriere-România vor oferi gratuit serviciul de sigilare al sicriului de zinc;
  6. În plus, va asigura trusoul, precum și cosmetizarea decedatului;
  7. Serviciile sunt valabile în toată Europa. De asemenea, transportul decedatului poate avea loc și din România către o altă țară, în cazul în care cel care a murit este străin. Pe site gasiți și alte informații utile cu privire la întreg procesul de repatriere. De exemplu, repatrierea durează, în mod obișnuit, între 2-6 zile, în funcție de cauza și împrejurările decesului, precum și de distanța la care se află decedatul.

Dacă aveți orice nelămurire, nu ezitați să îi contactați. Vă vor raspunde prompt. În plus serviciile lor sunt impecabile, recomandate de toți cei care au apelat cu încredere și speranța la ei. Au fost alături de mulți oameni încercați în momente triste și dificile.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.