Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Autocolantul geam – o alternativă modernă de design

Autocolantul geam – o alternativă modernă de design

Designul și tehnologia ferestrelor a parcurs un drum lung în ultimii ani. Ferestrele lasă sa pătrundă în casa dvs. cele mai importante lucruri ale naturii și anume aerul proaspăt, lumina și razele solare calde. De asemenea, vă oferă și dumneavoastră și celor dragi confort și protecție. Dar, atunci când vine vorba de instalarea unor ferestre noi, deseori se optează înlocuirea lor cu același stil ca și cele existente. Cu puţină creativitate puteţi alege un autocolant geam care să reflecte personalitatea dvs.

Aveți o fereastră pe care trecătorii o pot vedea de pe trotuar? V-ar plăcea să vă bucurați de mai multă intimitate și să aplicați un autocolant geam opac? Asta înseamnă că nu veți sacrifica lumina naturală şi nici nu va trebui să apelaţi la perdele de modă veche. Poate că ați văzut ferestre elegante şi nu ştiţi cum au fost realizate. Nimic mai simplu. Cu un autocolant geam aveţi acum soluţia accesibilă în a vă transforma fereastra.

Un autocolant geam oferă o alternativă modernă la perdele sau jaluzele fără a fi nevoie să înlocuiți întreaga fereastră. De la un autocolant geam vitraliu până la autocolant geam modele geometrice, sau motive tematice, puteți transforma orice fereastră din casă pentru a vă oferi o mai mare intimitate și securitate fără a sacrifica lumina naturală.

Există o gamă largă de stiluri și modele de autocolant geam din care puteți alege, indiferent dacă aveți nevoie de un autocolant geam pentru o proprietate de epocă sau vă place o fereastră mai modernă care vă completează designul interior. Puteți crea cu un autocolant geam chiar și o fereastră vitraliu la un preţ mult mai mic decât vitraliile reale.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a adăuga personalitate într-o cameră sau de a transforma cu totul întreaga casă, atunci un autocolant geam este soluţia ideală.

În mod normal un autocolant geam este folosit ca o soluție permanentă. După ce a fost așezat pe o fereastră, autocolantul este detașabil, dar nu reutilizabil. Datorită durabilității sale, un autocolant geam poate fi utilizat în interior sau în exterior. Cu îngrijire și întreținere corespunzătoare, el poate fi instalat pe orice fereastră.

Un autocolant geam creează o „declaraţie” pe orice fereastră. Dvs. alegeţi mărimea autocolantului deoarece acesta se comercializează la rolă. Astfel, aveţi libertatea de a vă lăsa imaginaţia să zboare.

Autocolantele pentru geam pot fi folosite atât pentru ferestrele mari cât şi pentru cele mici dar le puteţi folosi și pentru a împodobi alte suprafețe din sticlă, cum ar fi mesele sau vitrinele din sticlă ale mobilei. Asigurați-vă că suprafața este netedă și luminată. Efectul vă va surprinde.

Un astfel de autocolant geam reprezintă o soluţie accesibilă pentru decorarea casei, care vă permite să schimbaţi aspectul şi să vă alegeţi un design personalizat cu un efort minim. Astfel, aveţi o soluţie rapidă şi economică pentru a vă schimba aspectul casei, puteţi să vă jucaţi cu umbrele şi puteţi ilumina ferestrele astfel încât să obţineţi nu doar un design interior de efect, dar şi să aveţi intimitate.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.