Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Fii radiantă la începutul primăverii: 5 idei de marțisoare în ton cu outfitul tau

Fii radiantă la începutul primăverii: 5 idei de marțisoare în ton cu outfitul tau

Chiar dacă potrivit calendarului primavara nu a sosit încă, gândul ne zboară deja la culorile vesele specifice lunii martie și, mai ales, la florile și tradiția acestei perioade. Pe lângă soarele de pe cer și ciripitul vesel al păsărilor, un alt semn al primaverii sunt marțișoarele.

Obiceiul vechi din batrani a evoluat în timp, de la șnurul alb și rosu arhicunoscut,la diverse variante similare celor mai fashion bijuterii. Și, cum tot timpul trendsetteritele acordă mare importanță outfitului lor, vezi aici 5 idei de martisoare de la Meli Melo, pe care le poți purta.

  • Marțisor port popular pentru iubitoarele de folclor

Ia e o adevarată piesă de rezistență nu doar pe marile podiumuri de la Paris, dar și în moda de stradă. Fie ca ai un stil mai romantic și preferi nuanțele de roșu, sau doar vrei să te mândrești că esti româncă, marțișorul port popular este accesoriul perfect pentru tine, deoarece îți va aminti mereu de radacinile tale si iti va acorda incredere in tine.

  • Marțisor chitară pentru rebele

Dacă preferi să fii mai diferită și îti place să atragi privirile cu extravaganța ta, atunci o broșă mărtisor chitară poate fi accesoriul ce completează farmecul garderobei tale. Fie că îl porți prins în geaca de piele sau în cămașa de jeans, vestitorul primăverii va scoate la suprafață rock-starul din tine.

  • Mărțișor unicorn pentru copilul din tine

Nostalgia zilelor de școală își face și ea simțită prezența odată cu sosirea primăverii. În amintirea zilelor de generală când ne întorceam acasă cu teancul de marțișoare cu care întregeam colecția, poți încerca un marțisor unicorn în cinstea acelor clipe. Alegerea unui astfel de accesoriu îți va readuce in mod cert zâmbetul și gingăsia amintirilor din copilarie.

  • Martisor cu cristale acrilice

Tu nu te mulțumești cu puțin și o fashionistă ca tine nu va opta pentru ceva ce nu-i evidențiază personalitatea puternică. Pentru că îți place să te respecți și să-ți subliniezi atitudinea prin garderoba ta, un mărțișor cu cristale acrilice e exact ce ai nevoie. În mod cert designul atractiv și cristalele îți vor pune în evidență grația, făcându-te să te simți precum un adevarat star pe covorul roșu.

  • Mărțișor cu figuri geometrice pentru personalitatile artistice

Fie că ești hipsterită sau îți place să fii mereu cool, un marțisor cu figuri geometrice se va încadra perfect în aerul tău futurist. Cristalele acrilice se potrivesc cu stilul minimalist, iar caracterul tău abstract se va face, cu siguranță, remarcat.

Indiferent de stilul ales și de momentul zilei, bucuria sosirii primăverii e cel mai bun prilej de a te răsfăța și de a te simți bine în pielea ta. Astfel, nu ezita să alegi ceea ce îți definește caracterul de neînlocuit, fie că mizezi pe eleganță sau pe excentricitate. Doar fiind mulțumită de tine, vei inspira încredere și ție, și celor din jur.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.