Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Divertisment / Oferte de vacanță în Turcia

Oferte de vacanță în Turcia

Pentru a ne putea bucura de vacanțe frumoase și reusite, acestea ar trebui să fie privite drept fiind una cu hobby-urile, deoarece doar activitatile recreaționale au puterea de a ne scoate din ritmul alert de zi cu zi, iar vacanțele ne oferă libertate și ne îmbogățesc experiența culturală.

Turcia este una dintre acele destinații turistice ce oferă vizitatorilor ei o varietate consistentă de activități recreaționale. Turiștii care preferă Turcia ca destinație turistică vor putea vizita ruine ale civilizațiilor otomane, grecești sau romane, obiective care se îmbină perfect cu vibrația acestei țări.

Dacă vizitezi Turcia vei avea parte de o vacanță plină de soare și de informații utile care îți vor aerisi atât mintea cât și sufletul. Turcia are foarte multe atracții turistice, un top 10 al acestora devine obligatoriu de întocmit. Turcia este o țară cu climă caldă care oferă turistilor un sezon lung ce începe din aprilie și se întinde până  în luna lui octombrie. Această perioadă este ideală pentru activități  turistice, deoarece permite turiștilor să se bucure din plin de cultura turcă și de peisajele naturale prezente pe aceste meleaguri.

Sunt numeroase oferte Turcia care au capacitatea de a lăsa cu gura cascată chiar si pe cei mai pretentioși turisti. În cele ce urmează, vă voi prezenta câteva oferte Turcia care sunt compuse din cele mai circulate circuite turistice de pe meleagurile psihedelice ale acestei minunate țări. Obiectivele turistice expuse vizitatorilor sunt împărțite în pachete turistice arheologice și pachete turistice recreative.

Iată câteva atracții culturale ale Turciei: Teatrul Aspendos, moscheia Halil-ur-Rahman, peisaje ireale în Cappadocia, un oras-port antic cu origini grecesti este Phaselis și nu in ultimul rând Castelul din Simena si Biblioteca lui Celsus din orasul Ephesus.

Din categoria obiectivelor turistice cu tentă recreațională pentru petrecerea vacanței pot face parte cu succes: Plaja Patara, Pamukkale, Peisaje pitorești la Uzungol, stațiunea Oludeniz pozitionată pe coasta turcească și Parcul National Savsat Sahara.

Turiștii au libertatea de a vizita cupolele și minaretele care străpung întreg orașul Istanbul, iar vizitatorii pot alege să vadă ruinele romane de pe coasta de vest, dar și ruina situată în sudul Turciei. Vizitatorii se pot bronza pe plajele din Antalya si pe cele din stațiunile turistice de langă Marea Mediterană. De asemenea, turiștii care iubesc zonele montane pot trage o fugă până la munții acoperiți de ceață, din partea de est a Mării Negre.

Acesta sunt doar câteva dintre cele mai importante obiective turistice din Turcia și sper că lista de față vă face să vreți întradevăr să dați startul unei calatorii de vis în stil turcesc.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.