Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cum să ne alegem o agendă personalizată

Cum să ne alegem o agendă personalizată

Se spune că un stilou este mai puternic decât o sabie. Ei bine, dacă nu aveţi agende personalizate este ca şi cum v-ar veni o idee dar nu aţi avea pe ce să o aşterneţi. Dacă eşti entuziasmat şi îţi place să scrii, alege o agendă personalizată, nu neglija acest aspect, bucură-te de frumuseţea pe care o astfel de agendă ţi-o poate oferi.

Criterii pentru a ne alege o agendă personalizată:

În primul rând, trebuie să te gândeşti la ce îţi trebuie o agendă personalizată şi unde o vei folosi: la şcoală, la muncă sau pentru uz personal. Deci, este important nu doar să vă alegeţi agende personalizate ci să vă gândiţi şi la modul în care le veţi folosi.

Alegerea agendei potrivite este un factor important ce va duce la plăcerea pe care o să o simţi în momentul în care vei începe să îţi aşterni ideile pe hârtie sau pur şi simplu să îţi scrii programul zilnic.

Învelitoarea agendei personalizate contează extrem de mult. De exemplu, dacă eşti om de afaceri, îţi poţi personaliza agenda cu logo-ul companiei, astfel poate fi şi o metodă de promovare. Indiferent unde vei merge cu agenda, având un logo personalizat pe ea va atrage atenţia şi emblema companiei tale va fi văzută de toată lumea. De asemenea, învelitoarea trebuie să fie dintr-un material plăcut la atingere, nu doar să arate bine.

Un alt criteriu important pentru a alege agende personalizate ar fi culoarea acestora. În funcţie de scopul în care vei folosi agenda îţi vei alege şi culoarea.

În afară de aceste lucruri, suportul de închidere al agendelor personalizate este important deoarece acesta va menţine agenda fixată şi împiedică îndoirea sau ruperea paginilor.

Preţul unor agende personalizate variază mult deoarece exista o gamă foarte largă de agende din care puteţi alege.

Trebuie de asemenea avut în vedere disponibilitatea furnizorului. Tipografia Global Print îşi asumă răspunderea de livrare la timp a comenzilor, astfel încât poţi fii sigur că îţi va ajunge la timp produsul.

De asemenea, trebuie avut în vedere şi materialul din interiorul agendelor personalizate şi anume, hârtia. Tu ştii cel mai bine cum ţi-ai dori să fie: doar netedă, netedă și albă sau aproape albă. Greutatea sa va fi un compromis între a fi suficient de subțire pentru a fi capabil să scrii pe ea, dar destul de densă încât ce scrii să nu se imprime şi pe cealaltă pagină.

Există agende personalizate de diferite mărimi şi dimensiuni, începând de la agende mici, de buzunar, agende de dimensiuni medii care vă pot încăpea cu uşurinţă în geantă şi sunt uşor de transportat până la agende mari, cu multe pagini, unde ai tot spaţiul necesar pentru a fii creativ.

O agendă poate avea rol de jurnal, poate fi o listă de cumpărături, poate fi o carte de idei, o poţi folosi în scopul de a-ţi planifica zilele. Este atât de frumos să ai totul într-un singur loc şi poţi găsi ceva unic şi pe placul tău deoarece există o gamă variată de agende personalizate din care poţi comanda.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.