Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Despre ceasurile unisex Harper & Brooks

Despre ceasurile unisex Harper & Brooks

Noua colecție  de ceasuri a brandului HARPER & BROOKS este compusă dintr-o colecție de ceasuri barbati ce aparține mixului de stiluri Clasic, Elegant, Fashion, Luxury. Compania daneză produce ceasuri ce au ca inspirație designului tradițional de origine daneză. Noul ceas BERSERK STAL HB V2 STAAL 014 este produs de brandul cunoscut internațional HARPER & BROOKS și gemulețele ceasurilor acestui brand sunt sculptate din cristale autentice.

Acest ceas este unui dintre ceasurile barbatești ce face parte din colecția cu numele  BERSERK STAL, ceasurile pot fi găsite pe piață în două variante, ceasuri barbați și  ceasuri dama .

Forma carcasei ceasului BERSERK STAL HB V2 STAAL 014 este rotundă, carcasa ceasului este de culoare argintie, cadranul este de culoare albă, iar display-ul ceasului este clasic. Geamul ceasului este construit din cristal de safir, deoarece acesta este unul dintre cele mai rezistente materiale. Ceasul este prevazut cu limbi de ceasornic și indicatori  argintii, carcasa ceasului are atât în lățime cât și în înalțime de 40 mm, cu o grosime de 7 mm, ceasul indică doar ore și minute, capacul ceasului este înșurubat, iar odată cu achiziționarea acestui ceas veți primi doi ani de garanție.

Safirul este unul dintre cele mai dure materiale de pe pământ, cristalele de safir sunt foarte greu de zgâriat. El atinge nivelul 9 pe scala Mohs. Aceasta scală măsoara duritatea materialelor, dintre care cel mai dur este diamantul care ajunge la cifra 10 în scală.

Mecanismul ceasului este Quartz Elvețian, carcasa ceasului este din oțel inoxidabil 316L, cântarește 60 grame, iar acest ceas este dotat cu 5 ATM. Ceasurile care au o rezistență la presiunea atmosferică de 5 ATM și au rezistența mare la stropii de apă, în contextul în care ești surprins de o ploaie torențială. Ceasurile automatice mereu sunt cele mai dorite, de departe, datorită stilului mecanismelor, povestea elementelor, tehnologia consacrată și exclusivitatea pe care o conferă.

Aceasta gamă largă de ceasuri barbati are ca public țintă personajele de sex masculin care își doresc să achiziționeze un ceas luxos.

Brățara ceasului este albastră, din piele premium vopsită organic Tarnsjo Garveri, cureaua ceasului este de culoare verde, închiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame, brățara are în lungime 215 de mm, iar lățimea este de 20 mm.

Cercetările știntifice susțin că albastrul este culoarea preferată a celor mai mulți oameni de pe fața pământului, în special a bărbaților, întrucat nuanțele întunecate ale acestuia sunt considerate foarte masculine.

Albastrul este regăsit în cer, în apă, în jeanși și în diferitele materiale de publicitate, indiferent dacă acestea sunt ATL sau BTL. Albastrul este o culoare care inspiră lentoarea, spre deosebire de culoarea rosu care induce pasiune. Dacă albastrul închis inspiră încredere, demnitate și inteligență, iar cel stralucitor inspiră purificare, cel deschis inspiră pace, spiritualitate și infinitate.

Achiziționează cel mai avantajos model de ceasuri damă sau ceasuri bărbătești al brandului Harper & Brooks, deoarece este o alegere ideală pentru persoanele care adoră ceasurile clasice.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.