Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Web design pentru clinică medicală

Web design pentru clinică medicală

Rău este să fii bolnav și batran și sa ai nevoie de doctor! Să aștepti pe la uși ore întregi, să-ti crească tensiunea și să nu te bage nimeni în seamă. Uneori în sala de așteptare toate scaunele sunt ocupate și nimeni nu se ridică să-ți dea locul, fiindcă fiecare este bolnav în felul lui. La toate acestea se adaugă și faptul că te doare sufletul văzând cum ai fost și ce ai ajuns. Stând acolo vezi atâta suferință, încat te îmbolnavești mai rău.

Iată pentru ce sunt clinicile medicale online. Intri pe site, dacă este funcțional, cauți medicul de care ai nevoie, dacă nu sunt puși la gramadă și faci programarea cu atenție să nu mai aștepte bătranul de care ai grijă să-i vina rău pe la uși.

În spitalul virtual te poți orienta perfect, dacă are web design făcut de firma numarul I din România Itexclusiv, altfel scrisul mic si informatiile amestecate te vor împinge la greșeli regretabile. Așa te vei trezi ca ai facut o programare la ginecologie, în loc de cardiologie, fizioterapie sau reumatologie, fie pentru ca nu s-a vazut bine scrisul, fie fiindcă specializarile se suprapun.

Cazul meu este unul fericit fiindcă sunt sanatoasă și fac programari pentru parinții în vârstă de care am grijă, dar dacă esti bolnav și intri pe un site complet dezorganizat al unui spital, te îmbolnăvești și mai tare. Trebuie neapărat să îți iei pastilele de inimă și de nervi, până se încarcă site-ul! Te apucă durerile de cap și pierzi și bruma de răbdare pe care o mai aveai.

Lipsa de discernamant în alegerea imaginilor suport te poate ucide înainte de vreme. Cei bolnavi au nevoie să vadă pacienți optimiști și cu chipuri vesele, nu bolnavi duși pe targă sau cu deficiențe. Mai direct spus, nu vorbești de funie în casa spânzuratului.

La fel de necesare sunt și informațiile care nu induc în eroare (nu se promite vindecarea fiindcă medicul nu are voie să faca acest lucru, dar nici nu i se ia bolnavului ultima speranță cu care se agață de viață), clare, la obiect, prin traducerea termenilor medicali, fiindcă oamenii care accesează site-ul nu au studii medicale de specialitate.

Răbdarea unui om poate fi pusă la încercare și de formularele de contact pe care el completezi, iar când dorești să le trimiți, scrisul dispare și trebuie să o iei de la capat. Imaginați-vă un pacient căruia îi tremură mâinile sau nu vede bine făcând acest lucru de 4-5 ori.

Dețineti o clinică particulară pentru care rezervarile se fac elegant de la domiciliul pacientului? Vă felicit pentru empatia de care dați dovada față de suferință, dar mergeți cu generozitatea până la capăt!

Puneți site-ul la punct ca pacientul să se simtă confortabil când ia legatura cu dumneavostră și să nu fie temator că dacă sunteți atât de nepasători în mediul online, în cel real sunteți și mai rău!

Un site perfect nu costă mai mult decât costurile legate de spațiu, de plata personalului și de întreținerea aparaturii.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.