Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cum a ajuns Carmistin unul dintre cei mai importanți jucători de pe piață

Cum a ajuns Carmistin unul dintre cei mai importanți jucători de pe piață

Carmistin este în momentul de față una dintre cele mai importante companii din mediul de afaceri românesc. Această companie este deținută de omul de afaceri Iustin Paraschiv care nu demult a fost declarat cel mai tânăr milionar în euro. Dar până să ajungă în această situație, Iustin Paraschiv a muncit enorm de mult și a riscat exact atunci când a trebuit. La fel că mulți alți antreprenori de succes, și Iustin Paraschiv a început de jos, mai exact de pe băncile facultății pe care o urma.

În acea perioadă, acesta a fost rugat de către părinții lui, care deja aveau o afacere, și anume dețineau un abator precum și o carmangerie, să îi ajute cu treburile din această afacere. Acesta nu a stat pe gânduri și a răspuns prezent deși nu cunoștea foarte multe lucruri despre modul în care merg lucrurile într-o astfel de afacere. Prin această decizie începe ascensiunea celui care mai târziu va fi desemnat cel mai tânăr milionar în euro.

Această distincție nu este singură primită de către Iustin Paraschiv deoarece acesta este numit unul dintre cei mai buni manageri de top din mediul de afaceri românesc. Cum a ajuns acesta la aceaste distincții și cum a devenit Carminstin unul dintre cei mai importanți jucători de pe piață? Păi haideți să aflăm.

După un an de la momentul în care Iustin Paraschiv alege să își ajute părinții în afacerea pe care aceștia o au, acesta își deschide pe cont propriu prima afacere, și anume firmă Carminstin ce avea că obiect de activitate comerțul cu cereale și produse alimentare. Achiziționarea de terenuri agricole că urmare a învestirii profitului obținut de pe urmă firmei Carmistin face că Iustin Paraschiv să construiască o companie care mai târziu va deveni unul dintre cei mai importanți jucători de pe piață.

Pentru a se întâmpla acest lucru, antreprenorul Iustin Paraschiv achiziționează și ferme de vite, porci, pui dar și fabrici de furaje. Astfel, încet dar sigur, Carmistin devine o companie ce reunește sub umbrelă să, fabrică de mezeluri, ferme de animale, fabrici de furaje, abatoare, sau firme care se ocupă cu cultivarea terenurilor agricole precum și cu comercializarea produselor obținute de pe urmă acestora, devenind astfel un jucător din ce în ce mai important pentru mediul de afaceri românesc.

Mai multe informații despre Iustin Paraschiv, omul care a construit de la zero Carmistin poți află de aici dar și de pe pagina de Facebook a lui Iustin Paraschiv.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.