Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Accesorii pentru păr ondulat

Accesorii pentru păr ondulat

Nu este deloc ușor să fii femeie și când spun acest lucru cu siguranță toate femeile îmi dau dreptate deoarece ele știu despre ce vorbesc. Femeile au fost, sunt și vor fi întotdeauna cochete, ele știu ce înseamnă să te aranjezi, să ai grijă de tine, să fii cochetă în special pentru ele și în al doilea rând din respect pentru persoanele cu care intră în contact zilnic.

Întotdeauna femeile vor pierde minute bune, poate și ore în față oglinzii că să arate bine atunci când vor ieși la un eveniment în oraș, la o petrecere într-un club, la o nuntă sau pur și simplu la job zi de zi. Cel mai mult timp pe care îl dedică orice femeie pentru a se face frumoasă este pentru aranjatul părului, deoarece părul este un atu putem spune pentru noi femeile. Fie că îl purtăm lejer, liber, fie ni-l prindem în coadă sau un coc lejer, ori alegem să ni-l ondulăm ultilizand bigudiuri, întotdeauna părul nostru va trebui să arate impecabil.

De obicei la majoritatea petrecerilor la care suntem invitate optăm să ne ondulăm părul, nu aș știi să explic de ce anume, însă întotdeauna eu una persoanal am considerat părul ondulat foarte romantic. Simplu și frumos cu câteva bucle perfecte și alte accesorii pe care le putem prinde în par suntem perfecte pentru distractie

Azi este foarte ușor să ne ondulăm părul, pentru că avem și foarte multe opțiuni de a ni-l aranja. Putem opta fie pentru clasică placă de par, însă pentru acest lucru trebuie să avem și ceva îndemânare sau putem alege niște bigudiuri flexible pe care le-am descoperit și de care sunt foarte bucuroasă.

Acestea sunt pe diverse mărimi începând de la 13 mm până la 20 mm (depinde foarte mult de cât de mari sau mici vrem să avem buclele), se află în seturi de câte 12 bucăți și se prind foarte ușor în par, iar cel mai important lucru este că nu se prind în par și nu îl încurcă.

Bigudiurile de par sunt niște accesorii pentru păr indispensabile oricărei femei. Putem întotdeauna să fim frumoase alegând buclele, deoarece așa cum spuneam și mai sus, sunt foarte romantice și după părerea mea sunt accesoriul care completează ținută în totalitate.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.