Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Hale industriale spații moderne pentru producție și depozitare

Hale industriale spații moderne pentru producție și depozitare

La ce te gândești prima dată când auzi cuvintele hale industriale? Probabil că îți vine în minte imaginea unei fabrici. Iar o fabrică, era în alte vremuri, un spațiu întunecos, prost ventilat, cu niște coșuri de unde ieșea fum gros și diverse mirosuri care invadau cartierele orașelor. Oamenii munceau mult, erau mereu obosiți și de îmbolnăveau des din cauza condițiilor precare de lucru.

Cum arată halele moderne

Noile hale industriale, construite după toate standardele de producție în vigoare sunt niște spații pe care vechii muncitori nu le-ar recunoaște. Clădirile sunt noi, metalice, colorate, cu ferestre largi și deschideri pe măsură, oamenii lucrează în medii curate și bine ventilate. Halele Frisomat pentru abatoare, fabrici de procesare a laptelui sau fabrici de pâine sunt construite cu cea mai mare atenție la detalii. Industria alimentară are nevoie de cele mai sigure spații de lucru, ușor de igienizat, cu pereți și podele tratate antibacterian și antifungic.

Potrivite pentru fabrici de alimente

Pentru că necesarul de spații pentru fabricile moderne a crescut, noile linii de producție sunt amplasate în spații construite rapid, cu tehnologii noi și materiale noi. Aceste spații se numesc hale industriale și sunt folosite atât pentru depozite frigorifice, spații de depozitare, cât și pentru fabrici de conserve, pâine, lapte, carne și altele. Noile construcții sunt ușoare, construite din materiale omologate și testate, gata într-un timp mult mai scurt decât cele din beton, au dimensiunile cerute de client atât pe înălțime și pe lățime, sunt rezistente la substanțe corozive.

Perfecte ca hale de producție

Halele industriale oferă un mediu de lucru plăcut, spațios, practic și rezistent, au finisaje diverse și mărimi speciale, potrivite nevoilor producătorilor. Sunt perfecte atât pentru fabrici de îmbrăcăminte, tâmplărie sau piese auto. Sunt spații de producție care permit o amenajare conform principiilor ergonomice, ferită de umezeală sau curenți de aer. Deschiderile sunt în general create pentru a permite accesul TIR-urilor și sunt dotate cu uși sau copertine.

Ideale ca hale pentru depozitare

Orice fabrică, mare sau mică, are nevoie și de hale industriale pentru depozitarea produselor. Halele metalice sunt soluția ideală atât la problemele de producție cât și la cele de depozitare și de cele mai multe ori sunt ideale și pentru birouri. Pereții asigură o izolare optimă atât vara cât și iarna, sunt dotați cu sisteme de ventilație și iluminat care asigură un flux continuu de aer proaspăt și elimină mirosurile.

Halele industriale metalice asigură un climat de lucru sigur, plăcut, eficient și practic în zilele noastre. Sunt fabricate din oțel de calitate, sunt ușor de montat, demontat și transportat și răspund unei nevoi crescute de spațiu de producție și depozitare. Orice producător poate alege și adapta variantele constructive deja create sau poate construi o variantă proprie care să se plieze perfect pe nevoile sale.

Evoluția mijloacelor de producție, livrare și depozitare condusă de principii noi și tehnologii avansate a transformat total mediul de lucru. Fabricile asigură locuri de muncă, venituri pe măsură și mai ales au grijă de sănătatea și bunăstarea celor care lucrează în ele zi de zi și an de an.

E bine să ținem pasul cu evoluția!

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.