Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Jurnalul unei biciclete

Jurnalul unei biciclete

Sunt un produs al brandului Pegas, iar asta mă umple de mândrie! Toată lumea spune că sunt o bicicleta rezistentă, elegantă şi robustă, iar aluminiul din care sunt făcută, mă ajută să-mi păstrez frumuseţea. Chiar dacă nu sunt prea înaltă şi nici grea, suport o greutate de până la 120 de kilograme, fiindcă sunt o bicicletă voinică.

Gurile rele spun că aş fi bătrână! Sunt invidioase, dragă! Nu sunt decât un produs copt, cu experienţă şi vechime (câte generaţii nu am dus eu în lume pe două roţi!!!) şi am capacitatea să mă reinventez mereu, fiindcă Pegas are la vânzare şi biciclete electrice. Sunt scumpă la figurat, mai puţin la propriu având în vedere că valoarea mea este inestimabilă. Să-şi spun ceva: la mine poate avea acces oricine doreşte, deci nu se potriveşte proverbul cu : ”Vulpea care nu ajunge la struguri spune că sunt acrii”.

Distribuitorii ştiu exact câtă nevoie au oamenii de mine în viaţă cotidiană şi doresc să-i ajute cu orice preţ, de aceea:

  • au redus preţul meu de dragul cumpărătorilor, eu fiind la fel de preţioasă în sensul constructiv al cuvântului;
  • acceptă vouchere;
  • plata poate fi făcută şi în 12 rate egale, cu daband[ 0.

Este interesant să fii bicicletă şi să trăieşti alături de oameni emoţiile, neliniştile şi succesele lor, dar şi mai confortabil să faci parte din categoria lucrurilor foarte bine făcute din ţară ta! Le-am alinat durerile românilor din cele mai vechi timpuri, roţi le-am fost pentru picioarele lor muncite şi am făcut totul cu plăcerea celui care iubeşte din tot sufletul. Prin intermediul meu s-au format familii ce durează şi acum şi au apărut cluburi.

Tot eu am venit cu ideea pistelor pentru biciclişti să fie protejaţi în trafic. Pentru cei care-şi pun căştile de protecţie înainte de a ieşi la plimbare cu mine, am numai cuvinte de laudă, de aceea fiind o idealistă sper că într-o zi să fiu vândută împreună cu echipamentele de protecţie.

Un mesaj pentru cumpărători? Cine nu are bicicletă să-şi cumpere neapărat că nu ştie ce pierde, iar cine are să o îngrijească la fel cum îşi îngrijeşte ochii sau mâinile şi picioarele!

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.