Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Ce reguli impune o nuntă în materie de încălţăminte

Ce reguli impune o nuntă în materie de încălţăminte

Să fii un simplu observator, un invitat la un eveniment special precum o nuntă, nu este tocmai atât de uşor pe cât pare. Atitudinea o ai, nu îţi lipseşte nici cheful de un party, dar ce te faci când trebuie să alegi ţinută potrivită? Să nu mai spunem de accesorii şi de încălţăminte; este o adevărată aventură.

În cazul bărbaţilor pare mai simplu, sau cel puţin asta tindem să credem. Chiar dacă tipologia pantofilor pentru bărbaţi este una mai restrânsă, asta nu înseamnă că nu au şi ei dileme estetice. Iată câteva dintre recomandările ce ţin de bun gust şi de regulile unui eveniment special precum o nuntă:

  • Fără sandale. Acestea sunt de ales poate doar atunci când eşti în concediu. Nu ţine numai de nepotrivirea situaţiei cu o astfel de pereche de încălţări, ci şi de faptul că în cazul bărbaţilor, de regulă, expunerea degetelor nu este o privelişte prea atractivă. Şi nu o lua personal, nu este vorba de aspectul îngrijit sau nu al pedichiurii.
  • Cizmele, indiferent că este sezonul rece, nu sunt de ales la nuntă. În plus, nu merge nici pe ideea că pantalonul costumului oricum va acoperi papucul. Pur şi simplu, din notă elegantă ce trebuie să o defineşti, alege un pantof pe măsură costumului. Nu îţi va fi frig cu siguranţă; alege piele şi un stil potrivit pentru sezonul mai rece.
  • Nu etala ciorapii albi. Nu mai mergem pe tipare vechi de genul asortării pantofilor cu şosetele spre exemplu. Poţi merge pe ideea simplă de negru sau poţi fi chic cu ciorapi coloraţi. Tot la capitolul asortare ai putea totuşi să ţii cont de acelaşi ton de culoare la pantofi şi curea, dacă această se include în ţinută. Asta va da o armonie şi o notă de echilibru în combinatul culorilor. Cu o astfel de regulă nu ai cum să dai greş.
  • Pantofii de lac sunt de un stil foarte pretenţios şi se pot purta numai la evenimente speciale, da, la o nuntă de ce nu. Atenţie însă, întreagă ţinută trebuie să fie pe aceeaşi lungime de undă, cu un stil de înalta clasă.
  • Atenţie la pantofii aleşi. Indiferent de stil, de tip, de culoare, îngrijirea corespunzătoare este notă de final în ţinută. Aşadar, verifică flecurile să nu fie tocite, verifică atentă curăţare a pantofilor. Nu va interesa pe nimeni de unde vii şi cât praf este afară; în momentul în care intri în sala imaginea trebuie să fie impecabilă de sus până jos, pantofi incluşi!

Şi dacă tot am vorbit despre sfaturi în materie de încălţăminte potrivită pentru evenimente precum o nuntă, nu strică să îţi dau şi referinţă pentru asta. Poţi accesa pagina https://www.denisshoes.com/ro/incaltaminte-barbati pentru opţiuni potrivite. Aici găseşti pantofi din piele, de nuanţe diverse. Poate că ultim sfat, un bărbat ar trebui să ţină cont şi de notă de originalitate. Aşa că ce zici de pantofii maro de la DENIS? Îi poţi combină cu un costum albastru şi cu o atitudine îndrăzneaţă!

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.