Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Inelul, pașaport spre Tărâmul Făgăduinței

Inelul, pașaport spre Tărâmul Făgăduinței

Dragostea nu se măsoară prin cantitate, ci rezidă în calitate. De altfel, femeile aleg un singur partener pentru a pune bazele unei căsnicii trainice și îndelungate. Inelul de logodnă este elementul principal care are onoarea de a începe ritualul de căsătorie: logodna este primul pas, reprezintă o promisiune pe care cei doi îndrăgostiți și-o fac unul altuia.

De ce să te căsătorești?

Iubirea a constituit izvor de inspirație pentru mulți artiști fie poeți, fie cântăreți, fie autori de romane, dar fiecare individ o percepe în mod diferit.

Nimeni nu are dreptul să-ți impună să te căsătorești, fiecare are liber arbitru și este capabil să ia o decizie înțeleaptă atunci când vine momentul. Căsătoria nu trebuie privită ca pe o obligație sau ca pe o povară, ci dimpotrivă, ea este izvorâtă din dorințele ambilor parteneri de a forma un cămin, de a întemeia o familie.

Nu trebuie să te însori, doar pentru că simți presiunea societății, ca să fii în rândul lumii sau doar pentru că toți prietenii tăi s-au căsătorit deja. Atunci când ai luat această decizie, trebuie să îți aparțină în totalitate și să nu te lași influențat.

Când știi că ești pregătit?

Niciodată nu poți știi dacă ești pregătit cu adevărat să te căsătorești! Nimeni nu e pe deplin convins, hotărât să facă acest pas, gândindu-se de multe ori la întrebarea: „Oare va funcționa?”. Dacă nu îți asumi riscuri, nu vei știi niciodată. Nu există un secret magic pentru o căsătorie îndelungată și plină de iubire. Pasul cel mare o să îl faci în momentul în care vei realiza că îți dorești să împarți totul alături de persoana iubită, atunci când știi că poți învinge orice obstacol și că nimic nu poate sta în calea fericirii voastre. Dacă o iubești cu adevărat, vei simți nevoia să îi demonstrezi. Și ce altă dovadă de iubire mai frumoasă ar putea exista pe lume dacă nu un inel de logodnă? Surprinde-o cu un gest frumos și dăruiește-i un simbol al dragostei eterne.

Așadar, un singur inel de calitate superioară va fi suficient pentru a-ți demonstra iubirea. Poți alege să-i oferi unul cu diamante, pentru semnificația sa. Multe femei visează să primească în dar un inel cu acest briliant, deoarece reprezintă iubirea pură și eternă.

Etimologic, diamantul provine din limba greacă și se traduce prin „a fi de neînvins”, „indestructibilˮ. Așadar, toată lumea își dorește o iubire care să fie de neînvins și indestructibilă. Una dintre atributele diamantului este duritatea care poate fi asociată cu rezistența dragostei și implicit cu cea a mariajului.

Diamantul este un mineral transparent și translucid care prezintă un clivaj perfect. Un alt simbol îl constituie faptul că aceste pietre prețioase sunt destul de rare, sunt unice și autentice precum iubirea. De asemenea, ele trebuie șlefuite cu multă răbdare și delicatețe, întocmai cum cei doi viitori soți ar trebui să-și cultive relația.

Pe E-ring.ro, ai o varietate de inele de logodnă cu diamant din care poți comanda online la prețuri avantajoase.

Poți opta chiar pentru un inel cu diamant colorat, de pildă albastru sau roz, în funcție de preferințele tale și, bineînțeles, ale viitoarei mirese.

Important este să faci o alegere bună și să găsești un inel care să fie pe placul iubitei tale!

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.