Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Ce am cumparat pentru mașina mea după ce am achiziționat-o

Ce am cumparat pentru mașina mea după ce am achiziționat-o

Nu o să uit niciodată sentimentul pe care l-am avut atunci când mi-am cumparat prima mașină. Am fost foarte fericit și primul lucru pe care l-am făcut a fost să intru pe RoGroup.ro și să-mi comand o serie de accesorii auto . Ce am cumpărat?

Covorașele pe care mașina le avea când am cumparat-o nu erau într-o stare foarte bună. Așa e când cumperi mașini la mâna a doua. Se mai puteau folosi, nu erau chiar groaznice, dar am preferat să le schimb și să îi dau un altt aer mașinii mele. Cred că am facut o bună alegere, deoarece mașina mea arată mult mai bine acum.

  • Cotiera

Am vrut să am un confort ridicat în timpul condusului şi mi-am cumpărat o cotieră, care este foarte utilă. Pe lângă faptul că îmi e comod la condus, are şi un spaţiu de depozitare în care îmi pot păstra lucruri pe care le vreau mereu la îndemână.

  • Suporţi biciclete

Îmi place să merg la munte şi să mă plimb cu bicicletele pe care le am. Am două biciclete, una de munte şi una clasică. Până acum mergeam cu prietenii cu maşina. Acum însă, pot merge cu propria mea maşină.

  • Produse cosmetice pentru maşină

Orice maşină are nevoie de îngrijire, dacă vrei să arate cât mai bine. De la RoGroup.ro poţi cumpăra următoarele tipuri de produse cosmetice: odorizante auto, şampoane auto, silicon auto, produse de curăţare tapiţerie, produse pentru curăţarea geamurilor, lavete, şerveţele auto şi polish auto. Tu alegi produsele de care ai nevoie. Eu mi-am cumpărat odorizante auto, un produs pentru curăţarea tapiţerie şi două lavete.

Cam acestea sunt accesoriile auto pe care mi le-am cumpărat. Intră pe site şi vezi şi tu ce anume ţi-ar fi necesar astfel încât maşină ta să arate cât mai bine şi să fie cât mai uşor de folosit.

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Dar nu vine cu covorase din fabrica?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.