Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Recomand / Ilsc are oferte pentru toti iubitorii de limbi straine

Ilsc are oferte pentru toti iubitorii de limbi straine

Bunica s-a trezit deodată ca ea vrea cursuri de limba engleză și pace! Noi, cei tineri râdem pe înfundate de când am auzit pe internet povestea bunicuței de 74 de ani, care s-a îndragostit de un african de 27 (avea aceeasi vârstă ca nepotul ei) și se străduiește să-l ducă în Marea Britanie să facă o nuntă ca în povești acolo. Dacă ar ști bunicuța de ca râdem noi, ne-ar alerga cu bățul, cât suntem de mari!

De fapt ea dorește să învete ca să se descurce cand rămane singură cu prietenii noștri de familie din UK, că s-a săturat să vorbească prin semne.

Stau și mă gândesc ce meditator să-i găsesc, să nu se jeneze de faptul ca profesorul este mult mai tânar decât elevul. Apoi îmi amintesc cum o colegă de serviciu îăi ducea de trei ori pe săpătămână bunicul cu mașina la ilsc.ro deoarece era înscris la cursurile de limba engleză.

O iubesc mult pe bunica, de aceea fac totul ca ea să se simtă în mijlocul atenției! Mă gândesc totuși eficient, dacă tot mă duc să o aduc și o aștept acolo, ce-ar fi să-mi perfecționez și eu cunoștințele de limba engleză. Sora mea ne aude punând țara la cale și intervine:

– Ai uitat că eu plec la un curs de specializare în Italia? Au și cursuri de limba italiană?

– Numai eu nu voi învăța niciodată olandeza, spune mama oftând! Este îndragostită de tot ceea ce înseamnă cultura Țărilor de Jos și de morile de vânt! De străzile curate din Olanda și de căsuțele viu colorate. Poate că anul acesta vom reuși să strabatem împreună lumea: Olanda, Italia, Marea Britanie (prietenii nostrii ne așteaptă cu brațele deschise).

Notez cum anume să fac înscrierile:

Bunica, începători limba engleză, mama începătorii începătorilor limba olandeză, sora mea, începatori limba italiană, eu, avansați limba engleză.

Să nu-mi reprosați de ce nu o învăt eu pe bunica engleza, fiindcă am să va explic:

  • nu am timp, dar pentru ea aș rezerva din prețioasele momente de libertate, dar nu mi-aș permite să o corectez.
  • mai am lucruri de pus la punct, iar bunica este perfecționistă. Toate prăjiturile, murăturile și mâncarurile trebuie să-i iasă perfect. Nu-mi permit să o învăț cu greșeli.
  • bunica nu vrea să amestece afecțiunea cu didactica. Știe că o iubesc și și-a manifestat neliniștea că, în cazul în care m-aș oferi să o învăț, aș cruța-o de sarcini didactice.

Așa a debutat experiența familiei noastre cu Ilsc.ro și datorită ei am avut mare succes. I-am invitat și pe bărbați să vina cu noi, dar pentru ei erau mai importante meciurile de fotbal și bancurile pe care și le spuneau la bere.

Hei, dar în vară, cine se ruga de noi să ne ducem și să le cumparăm bere rece, că ei nu știu să se exprime în engleză, italiană sau olandeză? Atunci au realizat ei cât valorează cursurile de limbi străine facute la timp.

Acum bunica stă la povesti pâna noaptea târziu cu prietenii noștri și are mereu ce le spune. Ilsc.ro organizează cursuri de limbi străine pentru bunici și nepoți, tineri și bătrâni.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.