Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Birouri, spaţii de producţie şi spaţii de depozitare de la Store Expert 

Birouri, spaţii de producţie şi spaţii de depozitare de la Store Expert 

Până în urmă cu câteva zeci de ani, micii negustori de pe stradă bucureşteană Lipscani locuiau deasupra magazinelor lor, iar mărfurile şi le depozitau în pivniţe şi în poduri, adică nu întotdeauna în cele mai adecvate condiţii. Această practică are o foarte mare vechime – meşteşugarii din Antichitate şi cei din Evul Mediu îşi aveau atelierele la parterul caselor în care locuiau. Chiar şi persoane al căror rang şi statut social erau mult mai înalte, fiind înrudite cu capetele încoronate ale Europei, au trebuit adesea să se supună unor astfel de rigori, deloc plăcute pentru confortul lor personal şi, nu în ultimul rând, pentru orgoliul lor.

De exemplu, în Piaţă Turnul Sfatului din Sighişoara se află şi acum casa în care Vlad Dracul a locuit între anii 1431-1435. La parterul acestei case, care există şi azi (trebuie spus că, de atunci, a fost extinsă, inclusiv pe înălţime) funcţiona o monetărie, pentru că fiul lui Mircea cel Bătrân primise de la Sigismund de Luxemburg, rege al Ungariei şi împărat al Germaniei, dreptul de a bate moneda. Domnitorul muntean şi soţia să Muşata (o fiica a lui Alexandru cel Bun), locuiau la etajul casei în care se află „hereghia de bani”. Şi tot aici, în apartamentul de la etaj, s-au născut primii doi copii ai cuplului princiar – Mircea şi Vlad, viitorul Ţepeş Vodă. Ne putem inagina ce gălăgie infernală era în timpul zilei în curtea interioară şi în toată casă, şi cât de „bine” se simţeau locatarii „de rang” de la etaj!

Cum de atunci omenirea a mai şi progresat, treptat şi-a făcut loc o binevenită distincţie între domicilii, clădirile de birouri, spaţiile de producţie şi spaţiile de depozitare. Cei care doresc să-şi deschidă o afacere – sau să-şi extindă o afacere deja existenţa – şi au nevoie de astfel de construcţii, mai ales într-un timp scurt, se pot adresa cu încredere companiei româneşti www.storeexpert.ro.

Această companie cu peste opt ani de experienţă, al cărei sediu central se află în Bucureşti, pe strada Sergent Apostol Constantin, nr.10, et.4. Partener de afaceri al unor companii cum ar fi Peigeot, Ford, Orange, Profi, Alcatel, E-Boda şi al altor multinaţionale care au afaceri în România, Store Expert s-a specializat nu numai în rafturi metalice de toate tipurile şi utilaje de depozitare, ci şi în construcţii metalice de mari dimensiuni.

Specialiştii companiei proiectează, execută şi montează o gama variată de hale industriale, hale de depozitare şi clădiri de birouri din structuri metalice uşoare. În funcţie de cerinţele şi nevoile beneficiarilor, Store Expert execută o gama variată de confecţii metalice la standarde europene, atât tipizate cât şi customizate, folosind tehnologii de ultima ora. Atât calitatea materialelor (tablă, profile laminate, oţel inoxidabil, tablă striată, fier forjat, etc) cât şi calitatea execuţiei sunt ireproşabile.

Clădirile astfel realizate sunt livrate «la cheie», nelipsind nici pereţii interiori sau exteriori din panouri termoizolante, nici geamurile, uşile, jegeaburile pentru scurgerea apei şi instalaţia electrică (la care pot fi adăugate şi generatoare pentru situaţii de urgenţă). Proiectarea structurilor şi a sistemelor încorporate în acestea este gratuită, iar beneficiarilor le se oferă consiliere din partea specialiştilor de la Store Expert.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.