Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Cumpărați ultimul ceas în ultimul ceas!

Cumpărați ultimul ceas în ultimul ceas!

Astazi am primit comanda de la Ceasmania, cea mai bună alegere dintre ceasuri, ceasul bărbătesc GUESS RIGOR W0040G7. Din obișnuință mi-am aruncat ochii pe site să văd câți oameni vor fi la fel de fericiți ca mine. Din păcate numai unul care va fi suficient de iute să plaseze comanda la timp.

În ultima vreme Guess Romania conduce în topul mărcilor de ceasuri de mână cele mai căutate din țară. După starurile internaționale a venit randul vedetelor din România și cumpărătorilor obișnuiți autohtoni să poarte cu mândrie modelele acestui producator. Toți vor aceste ceasuri cu design îndrăzneț si cromatică variată. Aspectul exterior este dublat de precizie, rezistență la apă și la șocuri, plus rezistența materialelor la oxidare.

Ultimele dintre cele mai frumoase modele de ceasuri de mana sunt pe cale să fie vândute chiar în acest moment și pentru că-mi ești prieten, îți fac o recomandare: comandă până nu este prea târziu să nu îți pară rău de ceea ce pierzi!

Dacă nu aş fi plasat comandă la timp, iată după ce aş fi suspinat acum:

  • unul dintre cele mai reuşite exemplare ale colecţiei Rigor, cu mecanism quartz, rezistenţă sporită la apă şi la şocuri, termenul de garanţie fiind de doi ani
  • un ceas rotund cu carcasă argintie, care se asortează perfect cu cadranul albastru şi cureaua fină din piele
  • indicatori luminescenţi pentru vizibilitatea nocturnă a cadranului şi în zone întunecoase
  • un ceas prietenos care indică precis Dată, 24h, Ora, Minute, Secunde, Ziua săptămânii.

Toate aceste calităţi, că şi 28 de puncte de loialitate pot fi achiziţionate la preţul de 995 de lei, în preţ fiind inclusă şi o cutie elegantă de cadouri, pe care am desfăcut-o cu mare nerăbdare.

Chiar în acest moment ceasurile Guess se vând că pâinea caldă, de aceea plasează iute comandă, dacă îţi place un produs! Peste o secundă s-ar putea să fie mult prea târziu sis a nu-l mai găseşti!

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.