Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Simfonie cromatică într-un ceas de mână bărbătesc

Simfonie cromatică într-un ceas de mână bărbătesc

De ce o fi preferând bărbaţii culoarea maro? Fiindcă dacă s-ar îmbraca în roz, roşu, galben sau portocaliu ar stârni hohote de râs în jurul lor, în plus este o nuanţă solidă şi elegantă care inspiră încredere. Ea ne trimite cu gândul la păduri, la pământ şi la toamnă, exprimă sinceritate, putere, maturitate şi rafinament. În case, maroul întreţine o atmosfera confortabilă şi primitoare, oferind omului senzaţia de naturaleţe de care are nevoie.

Toamna şi-a intrat în drepturi şi mi-am dat seama de acest lucru când dealurile, podgoriile şi pădurile au devenit maronii. Mii de tonuri de maro, o simfonie a toamnei în acesta nuanţă a pământului şi a belşugului, a izbucnit în faţă ochilor mei.

Şi-aşa mi-a venit în minte să-i pun iubitului la mâna o parte din toamnă , un ceas de mana în care maroul şi auriul să se completeze reciproc că în tablourile autumnale din natură.

Dar erau multe ceasuri de mana care făceau parte din acesta categorie, toate originale, fine, elegante şi rezistente la şocuri şi la apă. Nu-mi puteam lua ochii de la ceasuri barbati, până l-am văzut pe el, ceasul potrivit pentru omul potrivit din viaţă mea!

Aşa cum alegi omul, ştii să-i alegi mai târziu şi ceasul, Ceas bărbătesc Accurist 7030. Maroul acela mi-a înseninat sufletul. Este nuanţa pe care o aleg mereu pentru noi, maroul plin de viaţă, optimist, nu cel care după câteva purtări se decolorează, cade pe gânduri şi sfârşeşte în note de melancolie.

Seducătoare formă dreptunghiulară a carcasei din oţel inoxidabil şi fermecător contrastul: maro nobil-rosegold şi auriu m-au atras pe loc. Frumuseţea nu era însă atuul de bază, fiind secondată de precizie, rezistenţă sporită la apă, carcasă rezistenţă la şocuri şi oxidare fiind din oţel inoxidabil şi afişajul complet al datelor.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.