Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Recomand / Despre eficiența încălzitorului de ceară modern
incalzitor ceara

Despre eficiența încălzitorului de ceară modern

Încălzitorul de ceară modern este mai sigur şi mai eficient decât încălzirea „tradiţională” a substanţelor pentru epilare. Epilarea cu ceară caldă este mult mai eficientă decât cea cu ceară rece, asta pentru că odată aplicată ceară caldă se întăreşte şi e mai simplu de îndepărtat.

De asemenea epilatul cu ceară caldă este mai simplu şi mai sigur, nu apar iritaţii sau umflături şi căldură acţionează că un anestezic. Pentru încălzirea substanţei active este nevoie de un incalzitor ceara de calitate, care să nu afecteze calităţile cantităţii de ceară utilizate la fiecare epilare.

Încălzitoarele de ceară, avantaje şi funcţii:

Avantajele încălzitoarelor de ceară moderne sunt date de temperaturile controlabile la care se încălzeşte ceară, de numărul mare de modele şi de tipuri de încălzitoare disponibile, de consumul redus de energie şi de încălzirea rapidă a substanţelor introduse în ele.

Încălzitoarele de ceară pot avea şi un termostat, pot să funcţioneze timp îndelungat fără a fi nevoie să fie înlocuite, au rezistențe care permit o utilizare în siguranţă deplină în orice fel de încăpere.

Odată puse rezervele de ceară sau parafină în ele aceste încălzitoare le aduc la temperatura dorită. Pe un afişaj se poate vedea temperatura actuală a substanţei, ceara sau parafina nu îşi pierde proprietăţile şi nici nu există riscul să fie încălzită prea mult. După ce ajunge la temperatura dorită ceara se poate folosi, iar încălzitorul o menţine la temperatura necesară.

În funcţie de model există încălzitor ceară simplu, dublu sau triplu pentru încălzirea rapidă a unor cantităţi mai mari de ceară. Designul compact şi simplitatea aplicării instrucţiunilor de folosire oferite de producători, materialele de calitate din care sunt realizate, iată alte câteva avantaje ale încălzitoarelor pentru ceară.

Oferte bune şi reduceri la PensuleMachiaj:

Pentru preţuri bune şi reduceri permantente de până la 50-60% puteţi intra oricând în magazinul online pensulemachiaj, acolo unde aveţi la dispoziţie o mulţime de modele de încălzitoare.

Încălzitoarele Ceară sunt de 40W, au cabluri de alimentare de 220V, epilatul e rapid şi uşor, sunt disponibile mai multe culori, unele modele au şi suport dock in şi termostat de reglare temperatură, led şi butoane uşor de folosit. Temperatura se ajustează după ce e pornit aparatul, flexibilitatea utilizării lui este garantată, este ideal pentru orice tip de ceară.

Încălzitoarele Ceară de la PensuleMachiaj.ro pot fi duble sau triple, termostatul din dotare permite folosirea unui aparat sau a două aparate în acelaşi timp, chiar utilizarea a trei aparate concomitent. Încălzitoarele de ceară se pot folosi acasă şi în saloanele de înfrumuseţare, oferind aceleaşi rezultate impecabile de fiecare dată.

Transportul este rapid, prin poştă sau curier, se oferă şi cadouri surpriză la comenzi, produsele pot fi achiziţionate prin comandă telefonică sau online, iar plata este simplă, ramburs sau cu un card bancar.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.