Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Tenişii S.Oliver, un accesoriu casual-sport pentru orice bărbat cu stil

Tenişii S.Oliver, un accesoriu casual-sport pentru orice bărbat cu stil

Compania germană S.Oliver excelează în domeniul modei. Sediul sau central se află în Rottendorf şi activitatea să se bazează pe fabricarea de încălţăminte, accesorii, parfumuri şi ochelari. Noi ne vom referi strict la segmentul de articole de încălţăminte, având convingerea că niciunui bărbat modern nu ar trebui să îi lipsească din garderoba o pereche de tenişi bărbăteşti S. Oliver.

Această companie a fost fondată de către Bernd Freier în 1969, întreaga afacere pornind că un mic butic deschis în orăşelul Würzburg cu suprafaţă de doar 25 mp. Denumirea a fost inspirată de eroul romanului scriitorului Charles Dickens, Oliver Twist. Pentru a reflecta spiritual vremii, apelativul “Sir” a fost adăugat denumirii în semn de omagiu pentru scenă modei londoneze şi pentru a oferi o notă internaţională brandului, aşa cum procedează multe linii de încălţăminte şi îmbrăcăminte de succes pentru domni.

În prezent se diferenţiază trei segmente de lifestyle sub brandul S.Oliver, toate ţintind tipuri de consumatori diferite, cel mai mare fiind S.Oliver Casual. Trendy şi modern, QS se adresează tinerilor, în timp ce S.Oliver Selection pare destinat unei audienţe mai sofisticate.

Dacă sunteţi adepţii unui stil casual, cu accente sport, va recomandăm să optati pentru incaltaminte originala S. Oliver. În magazinul nostru aveţi ocazia să găsiţi modele deosebite de cea mai bună calitate de tenişi de firma pentru bărbaţi.

Compania, implicată în acţiuni umanitare, s-a axat în repetate rânduri pe strângerea de fonduri pentru victimele dezastrelor naturale, cum a fost în 2005 când inundaţii teribile au afectat zona de sud a Indiei. De câţiva ani, imaginea companiei a fost o constanta la jocurile Special Olympics din Germania. Chiar de la inaugurarea evenimentului în 1998, S.Oliver a susţinut atleţi, voluntari precum şi întreagă echipă care orgnaizează jocurile sportive naţionale. De asemenea, a furnizat outfit-uri în pentru voluntarii jocurilor naţionale organizate la Bremen în 2010. De atunci şi până acum, a creat outfit-uri pentru întreagă echipă germană care participa la Jocurile Internaţionale.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.