Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Recomand / Cum aplici bijuterii pe unghii

Cum aplici bijuterii pe unghii

Un nou trend în arta prelucrării unghiilor constă în aplicarea de pietre lichide, această tehnică inovativă fiind rezervată exclusiv unghiilor cu gel şi construcţiilor cu acryl. Artiştii nail art pot folosi pietre lichide pentru a crea bijuterii pe unghiile clientelor interesate, obţinând un aspect strălucitor, preţios!

Bijuteriile pentru unghii trec astfel de bariera unor simple accesorii, deoarece pot servi la crearea unei multitudini de modele de manichiuri tridimensionale cu decoraţiuni diverse, metalice, cu ştrasuri colorate, cu ornamente de felurite culori şi forme neobişnuite.

În tendinţe sunt şi modelele de manichiuri neon, aşa că puteţi compune adevărate opere de artă pornind de la câteva bijuterii şi o ojă neon preferată. Şi pietrele colorate arată foarte bine pe un fond alb. După cum puteţi vedea, combinaţiile sunt infinite, astfel încât va puteţi lasa imaginaţia să zboare, optând pentru varianta care se potriveşte personalităţii şi stilului dumneavoastră. Întâi de toate, trebuie să va gândiţi ce doriţi: culoare sau strălucire.

Procedeul de aplicare al accesoriilor pentru unghii este simplu şi nu va răpeşte foarte mult timp.Tot ce vă trebuie este un lac şi un top coat transparent, cât mai fluid. Lacul îl aplicaţi pe unghiile de la ambele mâini, apoi aşteptaţi să se usuce. După aplicarea celui de-al doilea strat fixaţi bijuteriile, eventual ajutându-vă de un beţigaş. După uscarea unghiilor cu pietrele, strasurile sau bijuterii, sigilati manichiura astfel obţinută cu ajutorul unui top coat de calitate de la SNB. Astfel, puteţi fi sigură că nu vor sări de la locul lor, iar manichiura dumneavoastră va rezistă foarte bine.

Aveţi la dispoziţie o întreagă diversitate de modele de manichiură, de la unghii naturale date cu lac transparent şi variante de tip French (manichiură franţuzească clasică, french drept, semiluna), până la modele pe construcţie acrylica sau cu gel cărora le puteţi spori strălucirea şi originalitatea adăugând diferite imprimeuri şi ştrasuri. Gelul este ideal şi în cazul unghiilor fragile, care se exfoliază repede sau sunt predispuse ruperii.

Facebook Comments

About Mihaela

2 comments

  1. Eu nu mi-as pune. Par a fi incomode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.