Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Cum şi ce ceasuri să purtăm în diferite situaţii

Cum şi ce ceasuri să purtăm în diferite situaţii

Cu toţii purtăm sau am purtat la un moment dat ceasuri de mana, în mod normal sau cu anumite ocazii. Poate că am ştiut cum să-l purtăm sau poate că nu, ce ceas să purtăm în funcţie de eveniment sau de ţinută. Pentru mulţi dintre noi însă aceste detalii nu sunt aşa cunoscute sau alegem să nu le băgăm în seama, un lucru care nu este deloc în ordine pentru că, dacă tot alegem un astfel de accesoriu este bine şi să ştim cum să-l folosim la adevăratul sau potenţial.

În primul rând, şi probabil cel mai important aspect, un ceas trebuie să se asorteze cu ţinuta pe care o purtăm la un eveniment. La o întâlnire de afacei, o nuntă, un botez sau participarea la o întrunire importantă necesită o ţinută elegantă, în general un costum aşa că ceasul este neapărat nevoie să fie business sau de lux însă de ajuns cât să nu iasă prea mult în evidenţă. Dacă ieşim în oraş cu prietenii, mergem în vacanţă, la un film, la o întâlnire cu o faţă putem opta pentru modele de ceasuri barbatesti casual.

În al doilea rând trebuie să ştim cum să arate ceasul. Adică să nu fie nici prea mare, nici prea mic, materialele din care este realizat să fie în concordanţă cu ţinută, cu tema evenimentului sau cu alte detalii care de pot dovedi esenţiale. Modelele de ceasuri barbati variază de la un brand la altul aşa că noi tebuie să ne alegem modelul potrivit sau mai bine zis modelele potrivite dacă ţinem neapărat să purtăm mereu un ceas la mâna.

În plus trebuie să ştim că un ceas se poartă la încheietura stânga şi de preferat fără alte brăţări sau obiecte de bijuterie alăturate. Mărimea curelei trebuie aleasă astfel încât să nu fie prea mică dar nici prea mare astfel încât să ofere un aspect estetic negativ ţinutei noastre.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.