Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cofetăriile online, o soluție la îndemâna bucureștenilor

Cofetăriile online, o soluție la îndemâna bucureștenilor

Torturile la comandă devin o soluție din ce în ce mai căutată în București. Timpul scutit de deplasările fizice până la cofetărie își merită toți banii, mai ales atunci când vine vorba de un oraș atât de aglomerat, cum este Capitala. Între drumul zilnic până la birou și înapoi, mulți bucureșteni abia dacă mai au timp de cumpărăturile cotidiene, darămite să colinde cofetăriile în căutarea tortului potrivit. Și cum alegerea unui produs devine cu atât mai dificilă cu cât oferta de pe piață este mai vastă, s-ar putea ca sarcina cumpărării unui tort să devină chiar costisitoare din punct de vedere al timpului.

În acest context, o comandă de tort online devine, fără discuții, cea mai potrivită soluție. Chiar și așa, rămân de discutat câteva detalii de care depinde calitatea produsului.

Alege un site orientat către client

E-commerce-ul a înflorit destul de mult și încă este în continuă dezvoltare, așa că numărul cofetăriilor online este în creștere. Deși, la prima vedere, toate par la fel, există mai multe aspecte care fac diferența. Primul și cel mai important criteriu de selecție al unei cofetării online este orientarea către client. Asta se traduce în termeni de transparență, facilități și diversitatea opțiunilor. Dacă pe site se găsesc produse pentru cât mai multe gusturi și, dacă, pe deasupra, raportul calitate-preț este unul corect și atractiv, cu siguranță clientul va fi tentat să plaseze comanda online, fără să mai simtă nevoia să caute alternative și pe alte site-uri. Concret, o cofetărie online focusată pe client îi va pune acestuia la dispoziție:

  • Cât mai multe modele de tort

Tortul este mai mult decât un simplu desert. Este unul din momentele cheie ale petrecerii. Ornamentul trebuie să fie spectaculos și, în același timp, să coincidă cu personalitatea sărbătoritului și cu specificul evenimentului. Prin urmare, alegerea nu este chiar atât de simplă precum pare. O cofetărie online care empatizează cu clientul va anticipa acest lucru și va veni în ajutorul cumpărătorului cu cât mai multe idei. Un astfel de site, care oferă alternative multiple, prezentate cât mai în detaliu, este Edulce.ro.

  • Produse proaspete, cu ingrediente cât mai naturale

Gustul și aspectul tortului nu sunt singurele criterii care contează. O cofetărie căreia îi pasă cu adevărat de client alege cu grijă și ingredientele din compoziție. Cu excepția coloranților necesari pentru ornamente, este indicat ca restul ingredientelor folosite să fie cât mai naturale. Așadar, menționarea pe site a tipului de ingrediente folosite ar trebuie să fie un must have pentru orice cofetărie care se respectă și își respectă cumpărătorii. La fel trebuie să fie și data preparării produsului. Indicat ar fi ca tortul să fie făcut cu câteva ore înainte de a fi livrat.

  • Posibilitatea de a alege compoziția

Una din marile probleme ale produselor de patiserie de cumpărat este compoziția acestora. De multe ori se întâmplă ca nici o combinație de gusturi și arome din portofoliul cofetăriei să nu fie pe placul clientului. Prin urmare, o cofetărie care le dă cumpărătorilor posibilitatea de a-și crea produsul după propriul gust este o cofetărie de unde merită cu siguranță să cumpărați un tort la comandă.

  • Asigurarea calității produselor

Când vine vorba de comenzi pe internet, foarte mulți clienți încă se tem de calitatea produselor. Mai ales când vine vorba de produse alimentare. Pentru a evita orice risc, este bine ca cei care doresc să facă o comandă de tort în București să aleagă un o cofetărie care poate pune la dispoziția clientului și un certificat de conformitate.

Transportul produselor face diferența

Unul din principalele motive care determină alegerea unui tort la comandă în București este problema transportului. De multe ori, nu avem timp fizic să vizităm mai multe cofetării, până găsim acel tort care corespunde întocmai cerințelor noastre. Cofetăriile online devin astfel o soluție mult mai practică, asta dacă transportul produsului este într-adevăr de calitate.

Știi că o cofetărie are standarde înalte dacă tortul comandat:

  • ajunge la tine în maxim 60 de minute, indiferent unde te afli pe harta Bucureștiului:
  • produsul îți este livrat în cele mai bune condiții de temperatură (oricât de gustos și spectaculos ar fi tortul, dacă ajunge la tine alterat cu siguranță nu își merită banii)

Chiar dacă comanda unui tort online este la doar câteva click-uri distanță, nu uita că detaliile fac diferența. Oricât de tentant ar fi, nu alege orice site îți vine la îndemână fără să verifici câteva lucruri în prealabil.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.